0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (13,530 puan) tarafından

Benim bir kızım var şuan Allah nasip ederse oğlum da olursa İnşallah kaynanamın bana yaptıklarını asla yapmam her zaman çocuklarımın ve onların eşlerinin yanında olan kimsenin onlar hakkında söz soylemesine müsade etmeyen aile değerlerini koruyan bir kaynana olmayı hayal ediyorum umarım yaşlanınca huysuz bir kadın olmam <3:angel:

24 Cevaplar

+2 oy
(3,313 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kaynana olmayı hayal etmiyorum. Oğlumun eşine anne olmayı hayal ediyorum. Bana yapıldığı gibi.
(13,530 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️
-Reklam-
+1 oy
(14,929 puan) tarafından
yani ne anne ne kaynana olmak istiyorum oglumun esiylee sadece arkadas olup oglumjn hayat arkadasi oldugunu unutmamak istiyorum. cunku kaynanalik yapip oglumun huzurunu bozmak istemem kizin annesinin yerine de gecemem bu hayatta tek gercek her insanin 1 tane annesi vardir bana gore. 
(13,530 puan) tarafından
Aynen öyle Anne tek ötekine Anne denmesi bile doğru gelmiyor
+1 oy
(5,303 puan) tarafından
İlerde değil hali hazırda kaynanayim Allah a şükür ki iyi bir kaynana olduğumu düşünüyorum kaynana da demiyelim anne olduğumu düşünüyorum gelinim saçlarını bile taramisligim vardır inşallah oda benden memnundur ben gelinimden raziyim
(5,303 puan) tarafından
Bu hep böyledir canım ne yaptın ki derler rabbim kadir kıymet bilen insanlar çıkarsın karsimiza
tarafından
Senin gibi kaynana vardida biz mi bas tacı etmedik :))))
(13,530 puan) tarafından
Amin inşallah abla ❤️
(826 puan) tarafından
Helal olsun size
(5,303 puan) tarafından
Valla egitmenim benim kaynanam da yoktu önce bı afalladim nasıl davranmam gerektiğini herkes bana şey derdi işte biraz sık ağırlığını koy ne ağırlığı koyayım ki işte oda insan yani neticede bana nasıl gelirse bende öyle giderim dedim sonuç akışına bıraktım oldu gitti
+1 oy
tarafından

Eli masali bi kaynana olcam gelinim asla oğlumun sözünden çıkamaz oğlumun etrafında dört dönecek bir dediğini iki etmeyecek oglusumu uzmeyecek oglusum ne derse o olcak yoksa yolarım o gelinin saçını başını (!) :D

(826 puan) tarafından
İroni yapmışsın ama böyle düşünen çok manyak var umarım bize denk gelmez kızımı üzeni üzerim acımam
tarafından
Buradaki postlarda hep bu tarz ruh hastası kaynana var şimdiki gelinler hep eziliyor ilerde bu ezilen gelinler kendilerini yazdığım gibi görüp ben çektik sende çek moduna gelmesinler diye Bi ayna tutayım dedim :))))
(14,929 puan) tarafından
yandi senin gelin :D cadiiii kaynana seniii :D
(2,447 puan) tarafından
Ayy en sevdiğim erkekkgghh yağğğ maço kaynana offf (!) :)))
(2,447 puan) tarafından
Herkes kapısı çekse gerektiği zaman küçük müdahaleler olsa aslında herkes güzel bir aile olacakta sonra kaynana bana bunu yaptı yok gelinde çeksin ben çektim aslan oğlum vur masaya elini bunlar yüzünden işte aile kavramı bitiyor resmen bizim ülkeye özgü bir durum dışarda adamlar yetişkin iki insan diyip birbirlerini salıyorlar oyüzden herkesin birbirine saygısı oluyor biizmkilerdede gelin gelsede işimi yapsa
+1 oy
tarafından
Herkes kendi evinde yaşasın herkes kendi evinde huzurlu olsun elimi ayağımı asla kızımın üstünden çekmem maddi manevi hemde kaynanamın asla yapmadığı şey 
(13,530 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️❤️
+1 oy
(11,764 puan) tarafından

Kızı olanlar da kaynana oluyor canım :)

(13,530 puan) tarafından
Biliyorum da kıza çok karışmıyor damatlar seviliyor gelinler de problem oluyor ya benim kaynanam gelinleri yerden yere vurur damatlar 1 tanedir kızımin eşi icinde geçerli o dediklerim zaten
(11,764 puan) tarafından
Gelinler de ağaç kavuğundan çıkmadı niye öyle davranıyorlar anlamıyorum
(13,530 puan) tarafından
Kendi kızına iyi davranilsin ama elin kızından banane muhabbeti aşkom o ne kadar iyi olursa kendi kizida o kadar iyi olur onu düşünüyo ama gelin kim ki kendi kaynanam için tabi bu genel söylemiyorum
+1 oy
(778 puan) tarafından

Bana yapılanların hiç birini yapmayan onların huzuru mutluluğu için uğraşan bir Anne olurum inşallah Kaynana değil Anne <3

(13,530 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️❤️
+1 oy
(1,005 puan) tarafından
Bı kızım var tek şartım damadın iç guveysi gelmesi gerekirse 2 katlı ev alicam bunun için Onun dışında kızımı sevsin babası gibi biriyle evlenir inşallah 
(13,530 puan) tarafından
Başka çocuk düşünmüyor musunuz canım
(11,764 puan) tarafından
Eyvah eyvah şimdiden böyleysen sen :D
(1,005 puan) tarafından
Yok canım düşünmüyorum zor hamile kaldım hamileligim zor geçti hep yatarak hep tek çocuk diyordum sıkıntılarım olmasaydı kızımın kardeşi olsun diye düşünürdüm bir tupum tıkalı diğer tupum 10 cm kist vardı o egriltmis ondan hamileligimin zor geçtiğini düşünüyorum o yüzden tek çocuk diyorum gözde mina niye öyle dedin şimdi ne güzel işte :)))
(1,906 puan) tarafından
Damat neden iç güveysi gelsin ki kızınız belki bunu kabul etmeyecek bence çok yanliş bir düşünce sizin eşiniz annenizin evine iç güveysi gider miydi? Evliliklere dışardan bu şekilde müdahale olunca evlenen çiftler evliligini tam anlamıyla yaşayamıyor sorumluluk alamıyor veya bir yuva kurduklarının farkına varmıyolar bence bırakın kendi düzenlerini hayatlarını kursunlar
(1,005 puan) tarafından
Ben isterimki kızım gözümün önünde olsun istemezlerse asla zorlamam kendi hayatları kızımın bunu isteyip istememesi önemli benim eşim isterdi bı dünya kira veriyoruz çünkü:))) ben çok ezildim kızım hep üstte olsun
(11,764 puan) tarafından
Canım anne baba dibinde yaşamayı kimse istemez. Ha kızına bi ev yaparsın. Oda onun güvencesi olur. Arkasında olduğunu kimseye muhtaç olmadığını bilsin yeter. Allah evlatlarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın
(1,005 puan) tarafından
Aynen canım burda herkes bişey diyor herkes her dediğini yapabilecek mi hayır o zamanın şartları çocuklarının karakterleri etki edecek bu bir dusunce sadece ama ev alicam kızıma Allah nasip ederse biraz büyüsün bunun için calisicam
0 oy
(826 puan) tarafından
Benim kızım var ikinciyi düşünmüyorum. Yeter ki kızım mutlu olsun maddi manevi arkasında olurum el oğlu gözüyle bakmam kıskanmam ama ailesini karıştırırsa bozuşuruz
(13,530 puan) tarafından
Hahah hemen de mooda girdin kız :D
0 oy
(7,784 puan) tarafından
Yirmi sene sonrasının gelinlerini hayal edemiyorum şimdiden doğru düzgün gelin kaynana ilişkisi kalmadı o zamanlar da kimse kimseyi takmaz 
(13,530 puan) tarafından
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın dua edelim de :))
0 oy
tarafından
Valla ven mukemmel bi kaynana olcam gelinim oglum mutlu olsun diye ugrascam hep destek isterse gucum yettigince yardim etcem maddi manevi istemezse asla karismicam evine davet ederse gitcem yardim isterse yapcam istemezse hic yapmicam surekli ben beklemicem gencler gezsin tozsunlar kari koca birbirlerine vakit ayirsinlar cocuklarimi kimseye ezdirmicem kimseye de muhtac etmicem allahin izniyle 
(13,530 puan) tarafından
İnşallah bacım inşallah ❤️
0 oy
(620 puan) tarafından
Valla bana şimdiden çektiren oğullarımı ileride evlendirince inşallah benden alın bunları ve lütfen acil bir durum olmadan arayıp sormayın beni rahatsız etmeyin derim :) yani öyle olmayı umuyorum 
(13,530 puan) tarafından
Hahah yeter benden bu kadar diyorsun :D
(620 puan) tarafından
Yeter de artar :)
0 oy
(2,903 puan) tarafından
Bir kızım var, ikinci çocuğu şuanda düşünmüyorum ama kısmet artık. Ama torunlarına her daim bakıp kızına, olursa gelinine yardım eden, devamlı tepelerinde bitmeyen, evlendikleri kişilerin artık öncelikli olduğunu bilen bir kayınvalide olmak istiyorum
(13,530 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
(13,530 puan) tarafından
Post yukarı....
0 oy
(1,906 puan) tarafından
2 oğlum var Allah nasip ederse ikiside evlenirken herşeyini alıcam gelinimin gözünde bişey bırakmıycam onlar benimde kızım olacak tabiki Rabbim içinde vicdan olan merhamet olan gelinler nasip etsin inşallah beni kaynanam ve görümceler istemedi hep dışladılar ben gelinleri mi bağrıma basıcam 
(13,530 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Kaynana olmak istemiyorum bi kızım var Allah verirse bakarız vermezse bizde zaten kaldıramayız artık 2.cocugu
(13,530 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama bir yandan da cocuguma kardeşsiz bırakmak istemiyorum ilerde anne babası göçüp gidince bir dayanağı olsun istiyorum kafalar karışık yani :)
0 oy
(794 puan) tarafından

Valla bacı yapmam etmem demicem. Onu yaparım buna laf etmem de demicem. Çünkü diyenleri gördük yapıyor :D kaynanam evlenmeden önce asla kaynanalık yapmam karışmam derdi. Hâlâ da diyor. Gülüp geçiyorum :D kendi annem de öyle. Yıllar sonra oğlu oldu onun eşini görebilir mi bilmiyorum ama o da kesin kaynanalık yapar. Önceden öyle değildi ama. Yşaı ilerledikçe değişti. O yüzden Bi şey diyemem dediğin gibi umarım ilerde kaynanaa gibi kaynana olmam da kayınvalide olurum :D

(13,530 puan) tarafından
Yaşlılık insanı huysuzlastiriyor inşallah tonton ihtiyarlar oluruz huysuz değilde :D
0 oy
tarafından
Düşünmüyorum kaynana olmıym ya okusun gezsin tozsun hayatını gezgin gibi yaşasın 
(13,530 puan) tarafından
İlla ki evlencek bu dediklerini yaşadıktan sonra
tarafından
Böyle bi hayatı olursa zaten evlenmek istemez bence
0 oy
(651 puan) tarafından
Tek oğlum var. Ve babasız. Onun büyüdüğünü mutlu olduğunu güzel ahlaklı olduğunu göreyim yeter. Gelinden beklentim yok. Hayatlarına istedikleri katar katılırım. Allahım beni onlara onlarıda bana muhtaç etmesin mutlu olsunlar yeter. Arada bi arasa anne nasılsın dese yeter bana
(13,530 puan) tarafından
Canım sen babasız evlat yetiştircek kadar güçlü bir kadinsan mükemmel de bir kayınvalide olursun ❤️
(651 puan) tarafından
İnşallah canım yaa. Allah razı olsun.  Sende öylesin eminim. ♥️
(13,530 puan) tarafından
Teşekkürler ❤️❤️
0 oy
(14,109 puan) tarafından
Bi oğlum yok ama Allah verir de kaynana olursa özellikle çocuk konusunda yardımcı olan bi kaynana olmak isterim lohusalik dönemi hamilelik dönemi ne zaman zorlanıyorlar ne zaman gerek duyuyorsa beni kaynana gibi değil de bi anne, abla gibi görsün isterim.
(13,530 puan) tarafından
Umarım canım inşallah hayırlı insanlarla karşılaştırsın Rabbim
(14,109 puan) tarafından
Amin canım inşallah

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 662 göst.
+1 oy
30 cevap 651 göst.
+3 oy
24 cevap 820 göst.
0 oy