0 oy
146 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından

Benim bundan 8 yıl yıl önce ikinci kızım oldu birincisine kaynanamin adını vermedim ikincide tutturdular ben yurtdisindayim esinde evin tek oğlu koymam diye direttim en son hastanede esim yalvardı iki isim koyalım diye zor durumda kalıyorum herkes koyorda sen koyamiyormusun falan demişler telefonunu almamışlar sinir olduğum halde iki isim yazdırdım ben ikinci ismiyle kendi koyduğum isimle seslendim hep etrafındakilere öyle esim annesinden korktuğumdan iki isim diyordu esimin ailesi kendi ismiyle sesleniyordu kavga ettim esimle sonra oda onlara iki ismiyle söyleyin demiş kaynana Trip attı küstü bana olmadık laflar soktu telefonda mesafe koydum öyle böyle sürdü bu yıl izine gittik 3 hafta aynı evdeydim kaynanalar ben evde yokken kızıma üç dört kere iki ismini söyleyerek çağırmış kızımda benim adım eda bana neden sürekli iki isimle çağırıyorsun demiş bana eda de ben diğer ismi sevmiyorum demiş oda hayır ölünce belki tek isimle cagirilirsin demiş görümcemde bekar olan oda demiş asla eda diyemeyiz sana diye ben eve geldim senin çocukların çok fena cookk dedi esimde noldu yine dedi oda herseyimi anlatayim bende kalsın dedi cocuklar bana anlattı ben haberim yok gibi davrandim sadece asla sana eda diyemeyiz kelimesine takıldım siz olsanız nasıl davranirsiniz ayda bikere esim konuşurken konuşuyorum ondan hariç aramam bana hep sorar niye arayıp sormuyor falan diye

3 Cevaplar

0 oy
(276 puan) tarafından
9 ay boyunca onun bütün zahmetini siz çektiniz ağrısını sancısını bulantısını tabiki sizin dediğiniz kendi istediğiniz ismi koymak en doğal hakkınız malesef ki hala kayınvalideler kayınbabalar ismi koyma faslı bitmedi eşiniz yine ortak bi nokta bulmak istemis iki isim teklif etmiş siz o ismi zikretmiyorsunuz kızınızda sizin söylediğiniz isme alışmış belliki ne güzel bırak söylesinler takma arayıp sorma mevzusunu da s***r et konuşur konuşur susar birazda hırs olmuş galiba onlarda ne yapacağını şaşırırlar artık
(1 puan) tarafından
Aynen bu sene cocuklar dan bayaga sikayetciydi istediği gibi gitmedi hersey
-Reklam-
0 oy
(2,967 puan) tarafından
Kızı koysaymis annesinin adını. Ne saçma işler 
(1 puan) tarafından
Yani çok laf soktular oğlun olmadı diye isim için çok üstüme geldiler hala beklenti icindeler
0 oy
(4,874 puan) tarafından
İlerde sildirir kızın nüfustan o ismi. Brnim de babaannemin adıydı ama herkes annemin belirlediği isimle cagiriyodu. Babaannemin adi sadece resmiyetreydi. Gittim mahkeme karariyla degistirdim. O yuzden iki isim hic sevmem insanda karmasa cikariyo sanki bı yerde baska karakter obur yerde baska gibi. Çocuklar laf soyleme isinde bizden daha iyi. Oh olmus iyi yapmislar valla

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,052 soru

24,395,428 cevap

349,713 kullanıcı

...