0 oy
74 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,313 puan) tarafından

Kizlar tatile gidicem bu hafta sonu ama adettime son üç gün kaldı bu hapı kullansam adet olunmuyomu ve kaç gün kaç tane kullanmam lazım tatil başka gunede erteliyemiyorum yıllık iznime denk geldigi icin adet olamam lazım bu hapı kullanan varmı tatile gitmeden önce falan birde eczaneden alabiliyor muyuz yoksa doktorunmu yazmazi gerekiyor başka yollar varsa âdet olamak için doğal olan bilgisi olan varmı yada kullanan yazarsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler 

image

3 Cevaplar

0 oy
(722 puan) tarafından
Evet günde 3 Ogün 1 er tane içiyorsunuz. Adetinize 3 gün varsa bugün başlamanız gerekiyor. 15 gün boyunca içebilir sonrasında bırakmanız gerekiyor. Bırakınca direk ztn adet goruyorsunuz. Ben yazdirmadan alıyordum eczaneden
-Reklam-
0 oy
(2,283 puan) tarafından
Adet geciktiriyor eczaneden alabilirsiniz ama bilmiyorum tatil için bu kadar hormon bozmaya değer mi karar sizin ne kadar geciktirecekseniz ozamana kadar ilacı içiyorsunuz ilacı bırakınca regl oluyorusnhz
0 oy
(4,981 puan) tarafından

Hem adet olmak için kullanılan hem adet olmamak için kullanılan mucize ilaç :D3 gün kala günde 2 tane içersen 7 gün içsen yeter genelde bıraktıktan 3 4 gün sonra adetin başlar ama sinir sistemini bozup karnını davul ediyor haberin olsun :D:D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 70 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (8,661 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 255 göst.
15 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 3prensannesi (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 506 göst.
29 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Meleksenaa (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
12 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,791 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,616 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...