0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (674 puan) tarafından

Kızlar benim 2 çocuğum var, gün içinde ellerine küçük atıştırmalıklar veriyorum malum küçükler ister istemez yere de dökülebiliyor. Biz genel de oda da yemek yerizyama çoğu zaman mutfakta da yemek yeriz, halılarımı yıkamaya gönderdim m² 70'ten yıkadı 9 parça 2,5 bin tuttu, eşim de bu fiyatlardan dolayı çok geç gönderiyor yıkatmaya haklı olarak, ben de ne kadar dikkat etsem de halılarım biraz erken kirleniyor, bende düşündüm ki halının üstüne savan örtüsü alıp sereyim en azından örtü kirlendikçe makinaya atarım. Ben şimdilik sadece mutfağa alacam, oda için Annem hediye alıp gönderdi, Bir de mutfakta özellikle sermek zorundayım eşim de mutfağı çok kullanır ister istemez yerlere bir şey dökülüyor yağ sıçrıyor felan, ben masa örtüsü de bebek mavi aldım ama savana karar veremedim acaba takım olsun diye onu da mavi mi alsam yoksa başka renk mi alsam mutfak dolaplarım beyaz duvarda kırmızı fayans yardımcı olursanız çok sevinirim.

image

image

image

image

image

image

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mavi olan hoş 
(674 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cevabınız için :)
-Reklam-
0 oy
(199 puan) tarafından
Siyahlı ve mavili çok  güzel ☺️
(674 puan) tarafından
0 oy
(4,212 puan) tarafından
Kırmızı beyaz çizgili olan güzel örtü ucuz değişir de bu pahalıymış kız bu fiyatlara git kestirme halı al incelerden kirlendikçe at makinaya sıvı birşey dökülse yine geçer halıya
(674 puan) tarafından
Bende farkındayım çok pahalı ama bende mecburen internetten almak zorundayım çünkü; biz Kocaeli'nin küçük bir kasabasın da oturuyoruz, oturduğum yerde çarşı çok uzak gidemiyorum, sadece bize yakın olan Migros, CarrefourSA gibi marketler var. Genel ihtiyaçlarımı bile internetten almak zorunda kalıyorum. Sadece eşim izinli olursa çarşıya felan gidebiliyorum.
(4,212 puan) tarafından
Anladım canım da halı neden düşünmüyorsun bunlar zaten normalde de pahalı benim mesela sadece salon ve yatak odasında kalın halı var gerisi hep ince halı atıyorum makinaya yıkıyorum evde çocuk var ne kadar dikkat edersen et çok kitleniyorlar halı yıkama da çok pahalı bana böylesi daha mantıklı geliyor o yüzden fikir vermek istedim
0 oy
(6,756 puan) tarafından
Neden bu kadar pahalılar. Ben ince halılardan kestirdim bişey dökülse hemen yıkanıp kuruyor lekede kalmıyor

Ama illa alacaksan bunlardan sondan ikinci güzel. Bordo olan
0 oy
(1,693 puan) tarafından
3.nün moru var bizde ben onu begendim yine bence onun mavisini al yani en sondaki resim☺️☺️
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Daha modern şık halı örtüleri var aslında trendyolda bunlar çok demode duruyor bende de her odada halı örtüsü var bide bu attıkların çok kalın sanırım yıkarken makinayı çok zorluyor ağır oluyor indirip kaldırması da
0 oy
tarafından
3. Olan daha hoş durur gibi geldi.
(674 puan) tarafından
tarafından
Rica ederim tatlım.
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Halı örtüsü düşünebilirsin canım. Bunlar toplanabilir kayabilir halının üzerinde. Ama illa alacağım diyorsan ben sadelikten yanayım. Düz bordo olanı alırdım
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Mavi güzel 

Benimde mutfak halim beyaz üstüne eski bir savan serdim hiç uyuma bakmadım her hafta Makineye atıyorum oh mis misafir gelince kaldırıyorum örtüyü 
(674 puan) tarafından
En iyisini yapıyorsun canım ne yapalım mecbur halı yıkama fiyatları da uçmuş her kirlendiğin de gönderemeyiz. Benim bide halılar biraz eskimiş o yüzden biraz da savan ile güzelleştirmek istedim.
0 oy
(2,394 puan) tarafından
Bunların çoğu kayıyor yada toplanıyor cnm haberin olsun
(674 puan) tarafından
Sağol canım biliyorum sorun değil.
0 oy
tarafından
Daha sadeleri yok mu
(674 puan) tarafından
Bende sadeden yanayım ama yoktu maalesef.
0 oy
(14 puan) tarafından
ya bu savanlari alacagina bence halı örtüsü al onlarda kirlenince makinaya atıp yıkarsın  ztn 
(674 puan) tarafından
Canım bunlar da makinaya atılıyor göründüğü gibi kalın değil çok ince hatta makinaya attığım zaman 4 parmaklık kadar boşluk var rahat rahat çalışıyor.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 424 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 170 göst.
+1 oy
8 cevap 157 göst.
0 oy
6 cevap 141 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Emine_ozder01 (193 puan) tarafından soruldu

409,899 soru