0 oy
407 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar ben altı yıllık evliyim bir kızım var ve dokuz aylık hamileyim sorum ve sorunum şu eşimi seviyorum ama esimin tuhaf bir huyu var bir gün bizi çok sever diğer gün umursamaz defalarca terkettim ama iki ay sonra ağlayarak gelir sizssiz yapamam diyordu..bizi seviyor da farkındayım ama vesvese mi kişilik bozukluğu mu bilmiyorum inatçı psikoloğa da gitmiyor asla aldatması falan da yok namazlı niyazlı biri ben simdi 35 haftalık gebeyim annemlerdeyim oda ailesinin yanında iki gün önce telefonda sitem ettim kalktı bana engel attı bu halleri beni üzüyor ne yapayım nasıl davranacağımı bilemiyorum var mı eşi tanıdığı böyle olan muska dua ne yaptıysam fayda etmedi anlayamadım gitti çok üzülüyorum onla olmuyor onsuz da olmuyor boşanmak değil düşüncem nasıl orta yol bulurum ne yapsam üzerimize düşer akıl verin 

11 Cevaplar

0 oy
(4,387 puan) tarafından
Psikologa ikna et o zaman canim hersey muskalik degil. Esin hep boyleydiyse bu onun karakteri demektir. Bi de lohusa olacaksin esinin tripleri daha fazla canını yakacak. Bosanma filan istemiyosan simdilik takmamaya calis bebegine kendine odaklan. Sütünü bile etkiler. Sonrasında hadi gel cift terapisine gidelim vs die ikna et
(1 puan) tarafından
Yıllardır diretiyorum nuh diyor peygamber demiyor üzülüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eğer ayrılmak istemiyorsan sakin bir zamanın da muhakak piskologa gitmesi gerektiğini söyle ve ikna et çocuklar için falan de
0 oy
tarafından
muska yapmasaydınız iyi olurdu. bazen muska vs gibi şeyler ters teper ki zaten muska doğru bile değil. hep mi böyleydi sonradan mı böyle dengesizleşti ki
(1 puan) tarafından
Başından beri böyle muskayi çok güvendiğim eşler için ayetler okuyan bir alime yaptırdım aramızdaki bağ için ama oda yaramadı
0 oy
(4,497 puan) tarafından
Ayy Bi an benim kocamı yazdın sandım birebir aynısını yaşıyorum şiddeti şunu bunu yok ama huyu anlık değişiyor. Ne yapacağımı şaşırıyorum 
(1 puan) tarafından
İşte bu dengesiz tavırlar normal değil bir seviyor bir umursamıyor anlayamıyorum üzülüyorum
0 oy
(4,025 puan) tarafından
Ben de psikoloğa gitmek istiyorum gel beraber gidelim de. Belki sen de gidersen cesaret gelir. 
(1 puan) tarafından
Ben gidiyorum zaten o gelmiyor ben bu tavrından ruhsal çöküntüye girmemek için gidiyorum gerçekten artık nefes alamaz oldum
(4,025 puan) tarafından
İyi olduğu zamanlar da varmış. Onlardan birinde ikna et. Sonra hiç hatırlatma. Bi dahaki iyi saatinde de hadi gidelim de olmaz mı acaba öyle.
0 oy
(146 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah insan eşine niye muska yapar dengeli olun yeter o 1 soguyorsa uzaklaşıyorsun sizde 5 uzak durun 5 sıcak davranıyorsa 3 sıcak davranın bu ban niye soğursungibi şeyler  onu çok umursadiginizi gösterir ve daha çok uzaklaştırır ha kimseden almadım bu bilgiyi yaşayarak tecrübe ettim 
(1 puan) tarafından
Muska kötü niyetli değildir Allah'ın eşler için güzel ayetleri var onlardan yaptırdım aramızdaki bağ için büyü diye anlamayın muska dan kastım bu
0 oy
(397 puan) tarafından
Asla düzelmez düzelmiyorlarda çekmek istiyorsn mecbur çekiceksin kahrını 
(1 puan) tarafından
Çekmek istemiyorum ama onu seviyorum çocuklarımın da babası insan bazen eli kolu bağlı
0 oy
tarafından
Nasıl muskaya güveniyorsunuz ya tam tersine teperse

Ne yap et doktora gitmeye ikna et
0 oy
(2,943 puan) tarafından
O sizsiz yapamam dediği anda önce tedavi olacaksın şartım bu de. Yoksa nasıl ömür geçer. Kendini yersin bacım. 
(1 puan) tarafından
Denedim ama ne fayda ama öyle bir noktaya geldim ki ne sabır kaldı ne sağlık beni de hasta ediyor
(2,943 puan) tarafından
Çok zor gerçekten. Allah yardımcın olsun
0 oy
(205 puan) tarafından
İnşallah muska yaptırmadığını söylee
0 oy
(4,213 puan) tarafından
Valla bazen burda okuduklarıma şok oluyorum yaa. Bu normal değil mi ? İnsan her dk aynı ruh halinde olmaz zaten canı sıkkın olur morali bozuk olur ne var bunun için adam mı terk edilir çocuk oyuncağı etmişsin 
(1 puan) tarafından
Kardeşim iyi misin keşke düzgün okusan farkındaysan süreklilik arz eden bir durumdan bahsediyorum ordan bakınca eleştirmek kolay çocuk oyuncağı olsa bırakır dimi insan biraz empati ve insanlık
(4,213 puan) tarafından
Valla çok düzgün okudum sevdiğini söylüyorsun insan böyle bi sebeple sevdiğinden vazgeçer mi çocuğun böyle olsa ondan vaz mı geçeceksin yada annen yada baban. Bazen bazı şeylerin yolu kabullenmekten geçiyor demekki bu eşinin karakteri kişiliği malesef ne kadar söz verirse versin insanlar değişmez bi kere terk ettin baktın düzelmedi değişmedi bidaha dönmenin manası yok dönüyosan onu böyle kabul etmişsin demektir o sana göre yaşamıyorsa yaşayamıyorsa sen ona göre yaşıcaksın sende mi yapamadın ayrılacaksın çocuk oyuncağı derken bundan bahsediyorum aile kurumu defalarca yıkıp yeniden yapabilcek bi kurum değil ya olacak ya bitecek kendine de ailene de eşine de eziyet oluyor böylece
(1 puan) tarafından
Tamam ben bırakayım demiyorum zaten nasıl çözebilirim dedim ben de istemem
(4,213 puan) tarafından
Bırakmak istemiyorsan kabul ediceksin bacım bu adam bu demekki sevdiğini olduğu gibi seveceksin her haliyle

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 349 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 623 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu

409,903 soru

12,323,831 cevap

39,049 kullanıcı

Kategoriler

...