0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (6,083 puan) tarafından
Sizin nezman normal doğum pozisyonu aldı benm büyük kızımda 30..hftada normal doğum pozisyonu aldı 36 da doğdu bundada gttim 26. Hfta normal doğum pozisyonu almış dedi ayakalri yukarıda başı aşağıda dedi herhangi bir erken doğum riskin yok hiç bir sorun yok dedi ağrın falan olursa gel dedi aşırı WC cikiyorum kasilmalarim oliyor dedim idrar icin ilaç bide magnezyum yazdı Googleden bakıyorum 36 38 hftada bebek dönüyormuş erken değilmi kızlar sorun olurmu 

4 Cevaplar

0 oy
(6,083 puan) tarafından
Ayyy yokmu bilen lutfen
(532 puan) tarafından
Benimki de o haftalarda eken dogum pozisyonuna girmişti canım 40 hafta da dogdu
(6,083 puan) tarafından
Gerçekten mi ama blmiyorum doktir demedi hiç kanala grmismi grmemis dye
-Reklam-
0 oy
(4,956 puan) tarafından
Benim 27 de doğum pozisyonu ve doğum kanalına girdi doğuma kadar yattım maalesef. Ayakta çok kalınca sancım ve açılmam artıyordu. Dikkat et dopum pozisyonu alması sorun değil kanala girmediyse döner :)
(4,956 puan) tarafından
Bebekler sürekli yön değiştirir doğum kanalına girmediği sürece o pozisyon değişir canım:)
(6,083 puan) tarafından
Gerçekten mi doğum kanalına grmis dye bişey demedi sadece dedi normal doğum pozisyonu almış ağrın olursa gel hernagi bir erken doğum gbi riskin yok dedi çok korkuyorum
(4,956 puan) tarafından
Değişir o zaman pozisyonu sürekli önemli olan 30. Haftalardan sonra hangi pozisyonda olduğu şuan küçük fırıl fırıl döner :D
(6,083 puan) tarafından
İnşallah cnm erken doğum olmasın da Allah korusun bebeklerimizi bol bol dua edyorum
0 oy
(18,166 puan) tarafından
Dönmesi sorun değil canm benimki geç dönmüştü 30 haftalikken doktor basi hala yukarıda ters demişti sonradan döndü bebeğim 
(6,083 puan) tarafından
Smdi sorun yok dimi doktor erken doğum riski yok dedi korkuyorum neblm kız herkes erken falan diyor kziimda 30 da dogdu
0 oy
(360 puan) tarafından
Kızımda baştan beri baş aşağı duruyo du 36 da baş yukarı döndü 38+5 te gittiğimde tekrar baş aşağı döndü ama benim zaten sezeryan olacağı hiç sıkıntı etmemiştim şimdi 3. Ye hamileyim 33 te gittiğimde dönmüştü baş aşağı şuan 35 haftalığım baş aşağı hala 
(6,083 puan) tarafından
Dönüyor yani sürekli
(360 puan) tarafından
Aynen öyle kimi bebek 35 36 37 de kalır dönmez ama kimisi 38 de bile döner bu bebeğin kilosuna içerdeki alanına bağlı bebek kanala girmediği sürece sıkıntı olmaz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 133 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Emineeeee (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
0 oy
6 cevap 336 göst.
0 oy
5 cevap 195 göst.

412,584 soru

12,421,815 cevap