0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
Kızlar var mı giren bende üç çocuk var gireceğim bu yıl ilk defa ama bilmiyorum zor gibi yapar mıyım bilmiyorum çalışıyorum ama anlayamıyorum birde dhbt var ikisine de gireceğim bakalım 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende üniv. Yarıda bıraktığim için bu yıl giricem çalışıyor musun
(10 puan) tarafından
Yok hiç çalışmadım imam hatip lisesi mezunu ve önlisans 2. sınıf öğrencisiyim çocuklardan dolayı ertelerin artık ertelememeye karar verdim ve başvurdum bakalım yani çalışıyorum ama algılayamıyorum ne yapacağım bilmiyorum
tarafından
Birlikte çalışmak istersen yapabiliriz bende univer.birakali 7 sene oldu sıfırdan başlar gibi başladım
(10 puan) tarafından
Vallahi aldığım kitabı da bitirdim ondan sonra testleri falan çözüyorum ama ne anladın dersen hiçbir şey benim maalesef atamam da yüksek yani ortaöğretimden Kur'an kursu öğreticiliği 90 puan 88 puan bile 3 sınavın ortalamasıyla yani her şey en yükseğini almak zorundasın zor gibi ama bakalım yine de
-Reklam-
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Bende onlisansa girecem ama 1 hafta 10 gün öncesi kadar sezaryen olacağım. Eğer toparlanamaz ve giremezsem psikolojim alt üst olur. 
(10 puan) tarafından
Ben de 2 yıl önce doğuma denk gelmişti kayıt yaptırdım paramı yatırdım doğumdan 2 hafta sonra mıydı neydi psikolojikmen kendimi hazır hissetmedim Bir de çok emiyordu yarım saatte bir emziriyordum bu yüzden giremedim
0 oy
tarafından
Ben ön lisans için girecektim bu sene hazırlanmıştım da iki küçük bebe ile ama girmedim kamu da tasarruf mevzusu hevesimi kırdı. 
(10 puan) tarafından
O tam olarak ne oluyor
tarafından
Atanma için sınırlamalar geldi ya. Örneğin biri emekli olacakta siz atanacaksiniz vs. Gibi.
(10 puan) tarafından
Evet baktım öyle imiş bakalım nasip

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 206 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Poncikella (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 533 göst.
23 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Alya mina (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
0 oy