0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (411 puan) tarafından
Kızlar mesela tişörtler ve bi kaç pantolonları hangi programa atıyosunuz düşük ısıya basıyomusunuz neyi nasıl atıyosunuz

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim makinada düşük ısı diye bi program yok, hassas var, bebek kıyafeti falan var ama ısı ayarı yok açıkçası. Ya karışıktı kurutuyorum ben ya süreli kurutmada. Açıkçası son zamanlarda her kıyafeti süreli kurutmada kurutuyorum
(411 puan) tarafından
Düşük ısı ve ütüleme modu falan var canım içine su koyuyorum kendisi kuruturken buhar attırıyor mesela karma var bende süresini herşeyin kendisini ayarlayabiliyorum karmaya atıyorum düşük ısıya basıyorum
-Reklam-
0 oy
(274 puan) tarafından
Ben günlük ayarında kurutuyorum benimkinin markası Grundig 

Renk atacak elbiseleri atmıyorum makinaya 
(411 puan) tarafından
Benimkide grundig canım mesela hangi renkleri atmıyosun ben siyahları falan atıyorum ama lakos tişörtleri atmadım hiç pantolonlarla tişört gömlek falan yıkadıgın zaman hangi programa atıyosun düşük ısı ayarına basıyomusun
(274 puan) tarafından
Ben heo günlük ayarında kullanıyorum tam kurutuyor eşimin pantolonlarıni atmıyorum koyu renkli tişörtleri de atmıyorum bazen yeni olan beyaz tişörtleri de atmıyorum yani hassas olanları atmıyorum
(411 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
(274 puan) tarafından
Çünkü farkettim ki özelikle LCW nin koyu renkli elbiselerini solduruyor
(411 puan) tarafından
Bende siyahlar haricinde pastel tonları soldurdugunu fark ettim canım kıgılının tişörtlerini mesela ondan beri düşük ısı ayarına basıyorum
0 oy
(213 puan) tarafından
Ben genel olarak dolap kurulugu programinda kurutuyorum extra narin ve kirisik onleme tusuna basiyorum bi sikintida olmuyo markasi vestel
0 oy
tarafından
3 kademeli ısı ayari var ben genelde günlük olana atıyorum ısıyı aza indiriyorum çünkü çok ısı olunca çekiyor. Mesela kot pantolonlar bazı tişörtler bazı kıyafetler hiç atmam çünkü onlarda zaten etikette yazıyor kurutucuya atma diye. Babalar gününde eşime aldığım mis gibi tişört  öyle bir çekmiş ki xl tan resmen m ye dönmüş o derece. Dikkatli olun o konularda 
0 oy
(1,029 puan) tarafından
Benim ki ütü kuruluğu var dolap var bide güneş var güneş kupkuru oluyor dolap kuru ama azıcık bir nem oluyor ben genelde güneş programinda kurutuyorum renklileri hepsibiararada kurutuyorum pantolon siyahlar koyu renkliler programinda kurutuyorum düşük ısı nemli birakir canım 
(411 puan) tarafından
Nemli bırakmıyor canım
0 oy
(2,812 puan) tarafından
Bendekinin programi 2 ye ayriliyo sentetik pamuklu ikisininde utu kurulugu dolap kurulugu ekstra kuru gibi secenekleri var ayrica kot havalandirma yorgan mix bebek gibi programlari da var . Genelde pamuk agirlikli oldugu icin hep pamuklu dolap kurukuguna atiyorum sicakligida 3 kademe 2. kademede kurutuyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 215 göst.
0 oy
5 cevap 142 göst.
12 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde C-34 (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 199 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kubra- (893 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 262 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zannan (592 puan) tarafından soruldu