Arkadaşlar şeim huy olarak aşırı detayı takıntılı ve sorgulayıcı bir insan. Tabi işine gelmeyen şeylere değil.... Ama trafikte iş yerinde yoksa kaldırımda markette herkese bir kulp buluyor başlıyor saymaya. Neyse benim babamın bir bahçesi vardı sağolsun orayı bana verdi ve bizde oraya küçük bir prefabrik ev yaptırmak istedik. Adamlar hem kaliteli hemde iyisinden bir ev yapmışlar. Ufak tefek pürüzler var ama olabilir ben çok büyütüyorum. Planını yaparken eşimle biz yaptık ama bazı şeyleri eşim ve prefabriyi yapacak olan firma sahibi değiştirdi. Bende uzatmadım öylesi uygun olacak diye. Yani benim istediğim gibi oldu ama eşim ve firma sahibi ufak değişiklikler yaptı. Neyse bugün de gittik şeim metreyi aldı evi ölçmeye başladı. Bende dedim ki yaaa uğraşmıyalım adamlar ne güzel yapmışlar. Neyse sonra bende yardım ettim ölçtük. Bazı yerler bizim verdiğimiz ölçüden 5-10 cm kısa yapmışlar çelik kapıyı 10 cm geriden yapmışlar ama bence bir zararı yok vs. Ama bu konudan bağımsız eşim aşırı mükemmelliyetçi herşey bir kıl üstüne olsun istiyor bir pürüzde hemen yakıp yıkma modunda geliyor. Aslında ev de yapılmqya başladığından beri hep olumsuzlukları dile getirdi. Anahtar teslim adamlar herşeyi yapıp verecekler. Eşim yok oranın adam olması uzun sürecek, bizim en az 2 ay plan yapmamız gerekiyordu yok suyu yok elektriği vs hep olumsuzlukları söylüyor. Bende geçen gün açıkça dedim bak ilgilenmek istemiyorsan söyle ben gerekeni yaparım ama böyle olumsuz şeyler sıkıldım artık tüm hevesim heyecanım gitti dedim. Bugün de o kapı 10 cm geriden yapmışlar diye delirdi. Bende dayanamadım artık bağırdım. Büyütme olayları çözüm odaklı ol bir zararı yok oturma alanımız genişleniş ne güzel. Kendine problem çıkarma dedim bağırarak. Eşimde delirdi demek problemi ben çıkarıyorum herkes işini doğru düzgün yapsın vs şeyler dedi. Haaa bu arada eşim ev için 1 lira bile harcamadı evin eşyalarını almak istedi. Bende bağırdım sonra eşimden uzaklaştım. Şimdi bana laf vuruyor sürekli tabi ben sıkıntı çıkarıyorum ya deyip duruyor. Ayyy sıkıldım artık siz olsanız ne yapardınız