0 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (73 puan) tarafından

• Kaç tane görümceniz ve eltiniz Var :D
  • Benim 1 görümcem var oda yurt dışında işte bayramdan bayrama hellooo diyoruz telefonda:D:D 
  • 2 eltim var birisi ablam olur özmü öz:D
  • Digeride kendi halinde takılıyor yolda selam bile vermiyorum :angel:
  • Güzel anlaşıyor musunuz??

35 Cevaplar

0 oy
(4,299 puan) tarafından
hiç eltim yok 2 gorumcem var biri evli izmirde bana uzak biride küçük 
-Reklam-
0 oy
(349 puan) tarafından
5 görümcem var 1 eltim gorumceler bana karimsazsa karışmam ama eltimin şeytan+kendisi 
0 oy
tarafından
Bir görümce bir Elti var 

Görümcem ile maşallah çok iyi anlaşıyoruz anla kardeş gibiyiz aramızda dört yaş var 

Eltimle bir kavgamız alıp veremediğimiz yok ama mesafeliyim samimi gelmiyor bana 
0 oy
(936 puan) tarafından

2side yok maalesef:D

0 oy
tarafından
Hiç eltim yok.

Görümcemde var ama eşimle daha biz evlenmeden önce kusmusler. O yüzden görümcemde yok:)
0 oy
(27 puan) tarafından
1 tane görümce var ama 5 görümceye bedel
0 oy
(4,740 puan) tarafından

No etli no görümce :P

0 oy
(558 puan) tarafından

Olmamış olmalarini diliyorum :D

3 örümcek 
4 yılan 
0 oy
(409 puan) tarafından
İki görümce bı tane elti var bı tane görümcem hariç eltimle küçük gorumcele çok iyi anlasrz çok şükür, büyük görümcem kaynana gibi dili çok uzun hiç sevmem öyle kavgamız yok ama mesafe var aramızda 
0 oy
(2,735 puan) tarafından
2 görümcem var küçüğüyle 8 yaş var, büyüğüyle 2 yaş var aramızda. Ama ikisi de canımdır. Benimde 1 erkek kardeşim var hep kız kardeşim olsun istedim evlendim 2 tane kız kardeşim oldu. Tam aradığım kafadalar. Aynı semtte otursak kesin yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Yan yana geldiğimizde kesinlikle ilk sigara eşliğinde kahve yapıp telefonda online oyuna gireriz. Kahveler biter sigaralar biter sonra oradan, buradan, havadan, sudan  konuşuruz hep :)
0 oy
(152 puan) tarafından

4 görümcem 4 eltim var. Hepimiz iç içe yaşayıp gidiyoruz. Sadece 1 eltim Amerika'da onunla da hiç konuşmadık zaten.. 1 tane de bekar kaynım var :D

0 oy
tarafından
Görümce yok simdilik eltide yok☺

Kaynanam ve bekar kaynim var iste 
0 oy
(998 puan) tarafından
Görümcem yok elti de ileride olur mu bilmiyorum 1 kaynim var onuda anası evledjrmem diyo benim de işime geliyo hiç uğraşamam eltiyle falann:)
0 oy
(1,122 puan) tarafından
3 görümcem var. Üçü ile de uzağız. Kaynanam çşaf ve annemlerle de uzağız. Tekiz yani :(
0 oy
(637 puan) tarafından
İki görümce elti hiç yok ama bir tane illa olacak

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 932 göst.
14 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Nur8 (2,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 788 göst.
0 oy
30 cevap 1,236 göst.
22 Kasım 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu