0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Benim kaç gündür midem bulantilarim başladı aşırı derecede midem bulanıyor kendimi kötü hissediyorum bişey yiyemiyorum ne yapmalıyım tecrübeli olan anneler yardımcı olun lütfen 

11 Cevaplar

0 oy
(628 puan) tarafından
Gebemisiniz ki
(14 puan) tarafından
Evet su içiyorum başka bişey yiyemiyorum tecrübelerinizi bizimle paylaşın lütfen
(628 puan) tarafından
Canım prilam diye ilaç varmış o iyi geliyormuş veya tuzlu kraker ekşi elma falan yiyebilirsin
(14 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(97 puan) tarafından
Maalesef ona bir çözüm yok canim bence mide bulantısı için ilaç kullanmaya değmez diye düşünüyorum ne olursa olsun kimyasal tabi seni zorlayacak kadar fazlaysa orasını bilemem ama bana balkonda ya da dışarıda yemek iyi geliyordu açık havada geçer inşAllah
(2,284 puan) tarafından
canım benim hamileliğim boyunca mide bulantısı ile geçti, ilaç kullanmadan uyku bile uyuyamiyordum mide bulantısı yüzünden,su bile içsem afedersin kusuyordum:)) ay çok kötü günlerdi. bende ilaç kullanıp kullanmamakta kararsizdim doktor bana hic bir zararı yok  zaten gebeler icin bir ilac zararı olsa yazmadık demişti,hic bişey yemezsen zaif düşersin falan dedi
(97 puan) tarafından
Doğru ama ben dediğim gibi açık havada yiyebiliyorum mutfaktaki kokulardan tiksiniyordum galiba işte her kafadan bir ses çıkıyor insan korkuyor ilaç bile kullanmaktan ♡♡
(2,284 puan) tarafından
aynen öyle canım kişiden kişiye değişir,benimki dayanalacak gibi değildi valla ilaçsız yapamiyordum, bana da demedikleri bırakmadılar yok çok ilac kullandın çocuğun kel olur ,yok bir sıkıntı çıkar falan:)) bende doktor hanıma biktirmistim her gittiğimde soruyordum:)) hiç bir sorun da olmadı elhamdülillah
(97 puan) tarafından
Çok şükür canım zor süreçler ama değer ♡
0 oy
(2,284 puan) tarafından
prilam diye bir ilaç var çok iyi gelmişti bana
0 oy
(2,835 puan) tarafından
Fazla su içmekte iyi değildir duydunuz mu bilmiyorum ama su zehirlenmesi yaşarsınız sonra 
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Ben 9 ay mide bulantısı kusma geçirdim. Prilam kullandım. Doktoruna danıs istersen. 
(69 puan) tarafından
9 ay içtiniz sorun yasadınız mı bebek  dogunca. 32 deyim bende hala kullanıyorum
(2,939 puan) tarafından
Hayır yaşamadım. O olmasa zaten kendimi camdan atardım sanırım.
(69 puan) tarafından
Tamam canım.. benmde öyle bende kullanıyorum hala mecbur bırakamadım
0 oy
tarafından
Çaresi yok bence arkadaşım da çok çekti yemek masasindan kalktı kac kere . Bunyeyle alakali . Bn hiç kusmadim 2 gebeligimdede oğlan oldu ikiside 
0 oy
(617 puan) tarafından
Valla tuzlu cubuk krakerden limon portakal kabuklari koklamaktan ve buz gibi su icmekten baska birsey ise yaramamisti
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Prilam diye bi ilaç vermişti doktorum bana en iyi gelen şeydi
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Bütün hamileliği kusarak geçen ben:) Hatta doğumda bile kusmustum:) prilam içtim günde 2 tane doğuma kadar. Ona rağmen günde 2 - 3 kere kusuyordum. Belki sende daha etkili olur. Her bünye farklı 
0 oy
(205 puan) tarafından
Prilam doktoruna yazdır yoksa halin harap olur bacım ben onsuz nefes alamazdım çok faydasını gördüm
0 oy
(745 puan) tarafından
6-7 ay ne yemek yapabildim ne pişen evde durabildim kayinvalidem sagolsun yapiyordu aksam yemege gidiyordum sabahlari meyve ya da meyveli kekler oluyor ya küçük bakkalda falan onlardan 1-2 tane yiyordum krakeri bile yiyemedim doktor prillam diye ilac yazdi ictim ama fayda etti mi pek anlamadim yine koka kokuyordu Allah sabir versin yiyememk de cok zor bisey 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 146 göst.
0 oy
21 cevap 389 göst.
0 oy
10 cevap 186 göst.
0 oy
0 cevap 72 göst.
1 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mardinlii (699 puan) tarafından soruldu

412,516 soru

12,419,621 cevap

45,161 kullanıcı

Kategoriler

...