0 oy
101 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (236 puan) tarafından
4 yaşındaki oğlum bir kaç kere kafam ağrıyo dediği için nöroloji ye görürdük beyin emarı tansiyon takibi göz kontrolü istedi doktor hepsini yaptırdık sonuç çok şükür temiz çıktı yarın da eeg randevumuz var doktor onada bakalım yinede bi dedi ama sabah erkenden gidiceğimiz için eşim çektirmek istemiyo yani gerek yok diyo sizce ne yapmalıyım çektirmelimiyim yoksa gerek yokmu..

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
aklında soru işareti kalmaz. zaten zorlu bir işlem değil, uyurken beyin sinyallerine bakıyorlar. 

aradan 3-4 ay geçtikten sonra tekrardan bir baş ağrısı olduğunda içinde şüphe oluşabilir 
(236 puan) tarafından
Biliyorum zorlu bi işlem değil ben çok istiyorum içim rahat etsin çektireyim ama ru hastası eşim anlamıyo resmen uykusunda kalkıcak diye tribe girdi
-Reklam-
0 oy
(693 puan) tarafından
Çocuğun orda uyuması gerektiğini biliyorsun degilmi canım.geceden hiç yatirma ki orada uyusun ,kaçta çekilecek bilmiyorum da,vitamin vs tahlillerin yaptinizmi bı onada bakın eğer gerek gördüyse yapın canım en azından şüphe kalmaz içinizde ,ama bazen epilepsi hastalari vs egglerde temiz çıkıp normalde nöbet geçiren oluyor ,sakın yanlış anlama epilepsi demiyorum size ,bir kaç kere istiyolar bunu doktorlar.eger tekrarlıyosa sürekli bunu söylüyorsa bı götürün ,bu yaşta bazı çocuklar  şaka söyleyebiliyorlar.havalar sıcak bizim bile bu sıcakta basimiz catliyo ,oglunu takip et bi süre  canım ,hal hareketlerine bak izle
(236 puan) tarafından
Kan değerleri düşük çıktı ilaç kullandık ve neredeyse Bir aydır asla başım agriyo demedi evet uyuması gerekiyo biliyorum ilaç alıcaz onun için ve gece 1 den sonra asla uyutmuycam
(693 puan) tarafından
Canım kan değerlerinden olabilir ,benim kızımda başım dönüyor diyodu ve baktığımda gözleri yerinden oynuyodu ayakta duramiyodu ,bütün film aletlerine girdik egg kaç kere  çekildik tertemiz çıktı şükür ,bizim lan vs degerlerimizde iyiydi ,ama doktor bi vitamin ilacı verdi bazen vücutta eksiklik oluyor ama bu tam cikamayabiliyo dedi ,ve gerçekten öyle de oldu ilaçtan snra kızım birdaha öyle olmadı ,kataraks şurubunu çokta verme gece uyutmuyorsun zaten kilosuna göre ver bazıları iki kaşık felan icirtiyor aman
(236 puan) tarafından
Evet kan değerleri düşük tü bayağ zaten bir aydır falan da hiç başım agriyo demedi gecede uyanık asla tutamadım o yüzden çektirme dik eegyi randevu yu gece yarısı iptal ettirdim cnm
(693 puan) tarafından
Kan değerlerini yükseltecek şeyler yap canım ilaç olur pkmez olur ,Akil vermek gibi olmasın canım ,benim kızımda 1 sene hastane hastane dolaştık 40 günlük bebekle,insan üzülüyor konu çocuk olunca.degerleri düzelsin baktın gerçekten şikayetleri oluyo yaparsın ,maşallah emari vs hep temiz çıkmış
(236 puan) tarafından
Bir ay kan ilacı kullandık cnm bitti şimdi her sabah aç karnına pekmez veriyorum asla çay kola gibi şeyler vermiyorum inşallah işe yarar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 139 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,719 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 116 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (480 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
27 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Taze_anneee1 (422 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Esenb23 (324 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,208 soru

23,690,291 cevap

310,892 kullanıcı

...