0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Kendimi sevmiyorum yaşamak bile istemiyorum artık ben çok yoruldum

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Rabbım içine ferahlık versin :'(kimse için kendini yıpratma değmiyor, önüne bak hayatını yaşa.  Evladın varsa onun için güçlü dur seni mutlu görsün ❤️

(32 puan) tarafından
Hiç hak etmediğim şeyler yaşadım çok zoruma gidiyor artik
-Reklam-
0 oy
(155 puan) tarafından
Bende çok yoruldum kelimeler boğazıma düğüm düğüm kızım için yaşıyorum katlaniyorm 
(32 puan) tarafından
Nefes alamıyorum çocuklarım var kendi ellerimle kendi hayatımı mahvettim hem anne hem baba olmak çok zor canım yaniyor
(155 puan) tarafından
Bende kendi ellerimle yaktım gemileri sabret canım çocukların için
(32 puan) tarafından
Arkamda çok kişi var hala destekcim ama ben kimseye bişey anlatamıyorum o yüzden bu platformda içimi dökmek istedim daha yaşım 27 yaşıtlarim yeni evleniyor 3 çocuk ben ne yapacağımı bilmiyorum
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Valla bende bu aralar bitik durumdayım. İflah olacak gibi de değilim. 
(32 puan) tarafından
Herkesin sıkıntısı farklı canım yanıyor ama canımı yakanin umrunda değil rabbim onu bildiği gibi yapsın köpekler gibi pişman olsun bana yasattiklarina
(829 puan) tarafından
Aminn aynı benimki de olsun insallahhhh
(2,939 puan) tarafından
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
0 oy
tarafından
Neden peki ?

İşin içinden çıkamıyorsanız bir uzmandan yardım alın. Böyle çocuğunuza ve esinize ne kadar verimli olabilirsiniz ki 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 302 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde KAHVESEVERANNNEE (2,213 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 276 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,796 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 182 göst.
17 Ocak 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,796 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 222 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sertuğ (354 puan) tarafından soruldu

411,612 soru

12,391,313 cevap

43,807 kullanıcı

Kategoriler

...