0 oy
55 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (8 puan) tarafından
Kızlar doğumdan sonra saçlarim çok döküldü psikolojim bozuldu resmen daha 19 yaşındayım kafamda saç kalmicak resmen sizler doğumdan sonra hangi şampuanı kullandınız etkisini gördünüz lütfen yazın

5 Cevaplar

0 oy
(928 puan) tarafından
Ne yaparsan yap dökülmeye devam ediyor..8 10 aylik olunca dökülme duruyor sonra minik minik yeniden çıkıyor dökülen saçlar.. 
-Reklam-
0 oy
(5,110 puan) tarafından
Benim daha öncesi vardi artık iyice acildi saclarim bioblas bioxcin sarimsakli sampuanlar yaglar mavi serumlar kisaca her halti denedim toparlanmadi benim ki genetik anneannemde de bu sekilde annemde de 
0 oy
(49 puan) tarafından
Doğum sonrası normal demıstı doktor bırde çinko eksıklıgın varsa oluyomuş asırı dökülme. Bıoblas kullanıyorum azaldı gbı dökülme ama tamamen gecmedı
0 oy
(782 puan) tarafından
Doğum yapalı ne kadar oldu?
0 oy
(75 puan) tarafından
Canım ben kuaförüm. Vereceğim tarifi bizzat uyguarsan iyi gelecek eminim..

Eczaneden vitamin ampulleri alacaksın isimleri

-bemix 

-bepanten

-evigen 

Bunlar ampul şeklinde haftada 3 kere hepsinden birer tane bı kaseye kır içine bir tatlı kaşığı badem yağı dök karıştır ve saç diplerine yedir. 

Yedirdikten sonra bı stec ile kafanı sar 1- 1.5 saat beklesin sonra yıka. Haftada 3 gün düzenli olarak yap. Bir iki ay düzenli yaptığında dökülmeden eser kalmiyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 35 göst.
29 Nisan 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Semaemre0628 (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
31 Mayıs 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 241 göst.
13 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Mehdiye (376 puan) tarafından soruldu

404,419 soru

12,115,297 cevap

36,455 kullanıcı

...