0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından

image

Kızlar tabiki öncelikle sağlklı sıhatli olsun ama iki kızım var ve 8 haftalık hamileyim birde oğlum olsun isterim herkes bunu erkek gibi hissediyo ama sizede sormak istedim fark eden oldumu bilmiyorum ama kızlarımda ultrason la bakılırken hep solda buluyılardı bu gebeliğimde sağda buluyolar ve hamilelik bunda çok zır geçiyo bulantı ve halsizlikle ilk ikisinde bu belirtilerde yoktu sizce kız solda erkek sağdamı oluyo 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Ben öyle şeylere inanmıyorum bence hurafe, tahmin için foto mu attın kız? Öyleyse foto yok canım 

(25 puan) tarafından
Tamamdr teşekkür ederim güzel sohbetiniz için :)
tarafından
Rica ederim canım :)
(25 puan) tarafından
Dün doktorum ikili tarama için gittğimde cinsiyet tahmininde bulundu kendisi söylemek istedi bide devlet yani şaşrdm kız gibi dedi ama bacak arasından değilde yandan bakılıyoya o şeklide söyledi şuan 12 . Haftadym bakalm kesinleşecekmi  siz öğrendiniz mi merak ettim
tarafından
Rabbim gönlüne göre versin canım, bizim de çarşamba randevumuz var o zaman 16 haftalık oluyor inşallah öğreniriz
(25 puan) tarafından
Çok sağol canım amin inşallah Rabbim hepimizin hayrlı dualarını kabul etsin..
Birbirimize öğrenince haber vericez dedik diye yazdm size inşallah hayrlı haberler almşsnzdr
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde kızda miğde bulantım çok oldu oğlumda olmadı inşallah rabbim tez zamanda sevindirir seni sağ salim kucağına alırsın 
(25 puan) tarafından
İnşallah zamanında sağlıcakla gelsin Allah razı olsun
0 oy
(398 puan) tarafından
Benim içimden erkek geçti iki kızın kaç yaşında canım benimde iki kızım var
(25 puan) tarafından
Çok küçükler daha 3 ve 4 yaşındalar plansız bi gebelik oldu spraili 3 aylığına dinlendirmek için çıkartmştı doktorum hamile kaldım Rabbim hayrlısını versin inşallah erkek yada kız en önceliğim çok sağlklı ve güzel huylu olsun:)
(398 puan) tarafından
Benimkiler gibi canım saglikla al kucağına Rabb'im erkek evlat sevgisini de tatirsin ❤️
0 oy
tarafından
İki kızımda sağda duruyordu canım alakası olduğunu düşünmüyorum.
(25 puan) tarafından
Anladım hayrlısı olsun inşallah
0 oy
(3,674 puan) tarafından
Bence öyle şeylere inanmayin benim ilk kızım hep soldaydi ikinci de sagdaydi keseyi de doktor istediği gibi oynatıp şekil verebiliyor
(25 puan) tarafından
Anladm teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 32 göst.
0 oy
0 cevap 38 göst.
0 oy
6 cevap 115 göst.

411,682 soru

12,393,329 cevap

43,988 kullanıcı