0 oy
79 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
3 ay 19 günlük bebeğim çok uykusuz olmasına rağmen uykuya direniyor çok sakin bir bebekken 4 gündür sürekli ağlıyor yüksek sesle. Uyuduğunda da maksimum bir saat sürüyor. Devamlı olarak emme isteği oluyor. Hastalıktan yeni çıktık sebebi ne olabilir çok üzülüyorum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Geçmiş olsun canım, gazı falan mı var acaba ondan mı bu kadar ağlıyor? Yada diş falan olabilir mi? Rabbim şifalar versin inşallah 

(9 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim gaz problemi bitti canım ama diş olabilir mi bilmiyorum. Elleri sürekli ağzında kendini kasıyor
tarafından
Bilemedim canım, diş kaşıyıcı falan da ver eline oyalanır geçer de belki. Kıyamam valla çok üzülüyorum bebekler çocuklar ağlayınca, Rabbim hepsine sağlık versin inşallah
(9 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
tarafından
Rica ederimmmmm
-Reklam-
0 oy
tarafından
4 ay atak dönemi hoş gelmiş :)
(9 puan) tarafından
Yaaa :( ne kadar sürüyor bu atak dönemi bilginiz var mı?
tarafından
Bitmiyor ki canım 4 ay bitiyor öbürü başlıyor kısır döngü gibi :) Bol bol yıka, masaj yap rahatlasın. Yattigi yere 1 2 damla lavanta yağı damlat sakinleştirir belki. Emziriyorsan anason rezene kimyon kaynat iç. O da rahatlatır. Yani artık deneye deneye bulacan çözüm.
(344 puan) tarafından
En zorudur 4.ay atağı. 3,5 yaşında ama ozamanı hiç unutamam. Uyumuyordu bir ağlama kan ter içinde kalıyorduk hiç durmuyordu. Geçiyor ama kendini öyle teselli et. Tabi ataklar hiö bitermi bitmez.
tarafından
Ahaha bu dönemi çekenler bir bir geliyor.:)
(2,730 puan) tarafından
Kesinlikle bir bir geliyor. Bizimde zor geçti. O zamana kadar iyi kötü götürüyordum ama 4. Ay atağında Allah'ım ne oluyor diye söylenip durdum. İlk çocuk tecrübe yok neden saatlerce ağlıyor. Karnı tok, gazı yok, altı temiz, masajlar yapılmış. Bana göre sebepsizce ama ona göre kesin bir sebebi vardır. Şükür geçiyor ama zamanla. Bu sefer ilk ataktan sonra az çok tecrübe ediniyorsun.
0 oy
(1,997 puan) tarafından
38 günlük bizdede aynı sorun var ve uykusu 10 dk dan fazla sürmüyor sürekli ağlıyor ve göğsümde olmak istiyor 
0 oy
(377 puan) tarafından
Benim bebeğimde öyle hastalıktan sonra oldu o da 4 aylıkken falan oldu 8 ayligiz hala aynı hastalıktan sonra huy değişir derlerdi inanmazdim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 49 göst.
4 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Leila16 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
11 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mrs. Boz (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.