0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ah kızlar yaa az daha aklım çıkıyordu. Evde bir ses vardı vızır vızır böcek sandım çok korktum böceklere karşı aşırı tikim var .d.d en çokta bebeğimi ısırırlar diye korktum evde deli gibi böceği arıyorum bir yandanda korkuyorum .d.d.d ayyy bir de ne göreyim yerde sinek vızıldıyor nasıl rahatladım ama anlatamam ahahahahha :D

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Böcekler ses çıkartıyor mu ki :)
tarafından
Senin boceklerin çıkartıyor ya :)))
tarafından
Tahta kurusu ses çıkarıyor uçarken. Bir de kokarca mı ne diyorlardı yaaa o böceğe oda çıkarıyor
(2,730 puan) tarafından
Osuruk böceği diyorlar. Uçarken ses çıkarmazda sürekli kendini bir yerlere vurup many*k eder sonra bir yere düştüğü zamanda çıt gibi bir ses çıkarır. O da kabuğu sert olduğundan kaynaklıdır.
tarafından
Evet ya hiç deme en nefret ettiğim bu sene yok gibi, çıkmazlar da inşaAllah
(2,730 puan) tarafından
Geçen kayınvalidemlerde otururken kelebek sandım ışığın orada uçuyordu umursamadın. Daha sonra üzerime kondu o anki Afrika dansımı görmeliydin :) kayınvalidem de tamam tamam camın oraya gitti dedi. Kayınpederim aldı dışarı attı. Sonra gösterim nasıldı dedim :)
tarafından
Beleşe izlemisler işte ne güzel :))
(2,730 puan) tarafından
Aynen :):)
-Reklam-
0 oy
(4,071 puan) tarafından

Acaba kim kimden korkuyor :P

tarafından
Hııııı
0 oy
(4,796 puan) tarafından
Ben poşete girmiş hamam böceğini saatlerce aradım en son evdekiler ******** damgası vurdu :D bulunca da aha o şfrizi yakaladım dedim dhhshha
tarafından
Ahahahahahahha sesli güldüm yaaa :))
0 oy
(3,020 puan) tarafından
Aynısı başıma geldi bir ses duyuyorum ama anlamadım ne olduğunu ,sonra birden gece lambasının üstüne kondu bir baktım antenleri var meğersem hamam böceğiymiş kocamı uykudan uyandırdım içerde hamam böceği var dedim alıp attı eğer evde tek olsaydım ölsem atamazdım o böceği 
tarafından
Ahahaha bende :)) bazen süpürge ile çektiriyorum eşim olmayınca Allah affetsin :(
0 oy
(27 puan) tarafından
Benimde sivrilere tikim var çocuğu isircak diye uyuyamıyorum.bulmadan
tarafından
Bilmez miyim ;))
(27 puan) tarafından
Beni tanimana hayranim
tarafından
Niye uyumadın sinek mi var :)
(27 puan) tarafından
Yok oturuyoruz daha sinek var ama odaya gidince çaresine bakcaz
0 oy
tarafından

Söz konusu bebek olunca insan korkuyor :)

tarafından
Kesinlikle :)) annelik işte
0 oy
(10,489 puan) tarafından
Böcekten korkanin hâlinden böcekten korkan anlar :D gel sarılalım 
tarafından
Çabuk gel buraya :)))
0 oy
(2,069 puan) tarafından

Böcek sesi çok korkarım heleki sivrisinek odadayda o gece yatmam sabaha kadr takı onu vurana kadr:D:D

tarafından
Kız ben bulamayınca yatıyorum sivriyi ama sabah kalktığımda her yerim ısırılmış şekilde :)))))

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 417 göst.
0 oy
9 cevap 430 göst.
0 oy
12 cevap 336 göst.
19 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eskibiruye (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
22 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Elifbn12 (118 puan) tarafından soruldu

411,564 soru

12,389,639 cevap

43,719 kullanıcı

Kategoriler

...