0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Kızlar benim önceki postlarda aslında cocugumla iş yapmak istediğimi yazmıştım ama ben hala iş bulamadım. Normalde kuaförüm fakat calisirken belge almak hiç aklıma gelmedi ***** gibi başkalarına çalışıp durdum yıllarca. Şimdi dükkan açmayı düşünüyorum ama kuaförde kızımı yanimda tutsam boya kokusu v.s derken ve orda sıkılır diye düşünüyorum. Bı yanım cafe tarzı biyer mi olsa diyo yarısi oyun alanı yarısi cafe şeklinde. Anneler gelip çocuklarıni oyun alanına bırakıp rahatlıkla kahve içi arkadaşlarıyla vakit geçirebilir diye düşündüm. Hem kızım yanımda oyun alanında sıkılmaz diye düşünüyorum. Kızım 2.5 yaşında bu arada. Ama bı yanımda diyor cafede çok kâr etmem gibi geliyor. Pilavci da var aklımda aslında. Ne yapsam bilemedim İstanbul esenyurt tarafında oturuyorum buraya yakın olan varsa buralarda en çok ne gider sizce. Veya başka iş için fikri olan varsa fikirlere de açığım 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cafe daha mantıklı bence....
(75 puan) tarafından
Evet ama buralarda adım başı cafe bulunuyor. Oyun cafe olarak yok hiç aslında ama kâr edermiyim bilmiyorum. Cunki hem dükkanın masrafı hem evin gecimi bana ait olacak kızımla tek olucam anlayacagin
tarafından
Eminim ki edersin. Oyun alanına giriş içinde belli bir ücret alırsın.
(75 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum saatlik bı ücret falan güzel olabilir
-Reklam-
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Yarısı oyun alanı yarısı cafe fikri çok hoşuma gitti. Bir tarafta çocuklar oyun oynarken diğer tarafta anneler çay kahve içerek kafa dağıtabilir 
(75 puan) tarafından
Buraya da o yüzden yazdım açıkçası. Aylardır düşündüğüm birşey aslında ama buralarda işlek biyer bulmak da zor hep sokak arasında var boş dükkan
(2,220 puan) tarafından
Sokak arası da olsa. Zamanla insanlar memnun kalınca aranan yer olur inşaAllah
(75 puan) tarafından
İnşallah canım o kadar çok heves ediyorum ki kızım da yanımda rahat eder diye insalah basarabiirim
(2,220 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. Çabalarsan dua edersen nasibinde de varsa neden olmasın
(75 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim ❤️
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Oyun alanı olup, annelerin rahat edeceği her yer kazanç verir. Çocukların ilgisini çekip, saatlerce kalmak isteyeceği bir ambiyans olursa iyi de kâr elde edersiniz. Uzun soluklu olur.
(75 puan) tarafından
Herkes aynı fikri demiş sanırım cafede ilerliycem :))
0 oy
(496 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Oylle nır yer var bızım burda. Yarısı oyun alanı yarısı cafe çay kahve yıyecek var oturup ızlıyorsun ve paraya para demıyor masallah çok işlek ve insan da rahat edıyor acıkcası kocaman degıl küçük göz önünde çocuk ve cay kahve ıyı oluyor 
(75 puan) tarafından
Aynen demek istediğim fileli falan top havuzu böyle birşey eğer alanım olursa bende kum havuzu falan istiyorum
(496 puan) tarafından
Evet ve uygun da yapınca herkes gıdıyor mesala 70 tl bır saat  ıyı oluyor herkes gıdıyor
(75 puan) tarafından
İşlek biyer bulmak önemli tabi buralarda işlek yer çok zor hep sokak arası boş dukkan nasıl olucak bilmiyorum
(496 puan) tarafından
Sen bır basla yerını öğrenen gelır en çok da kışın gelırler
(75 puan) tarafından
İnşallah canım bı nebze olsun içim açıldı kara kara düşünüyordum ❤️
0 oy
(1,940 puan) tarafından
Kafe dqhq mantikli geldi bana hem sen hem cocugun icin. Onun bunun bakimiyla yipranmazsin, istanbulda değilim ama annelere uygun bir ortam, sade , sicak cay bahcesi tarzjnda bir yer cok hosuma giderdi mesela
(75 puan) tarafından
Teşekkür ederim herkes aynı düşüncede sanırım cafe yönünde ilerliycem gibi duruyor :)
0 oy
tarafından
Cafe çiğ köfte yeri gibi şeyler olabilir aslında
(75 puan) tarafından
Çiğ kofte ve cafe aynı anda mi demek istedin

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 466 göst.
1 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde 1111 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,378 puan) tarafından soruldu