0 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben lisede 10 sınıfta edebiyat dersinden kaldım 12 sınıfım pandeminin ilk senesine geldiği için okula gitmedik 10 sınıfta Edebiyattan kaldığım için mezun olamadım açık öğretimden okumak istiyorum Liseyi baştan sona kadar mı okuyacağım bilmiyorum Bir de kayıtlar ne zaman acaba nereye müracaat etmem gerekiyor

4 Cevaplar

0 oy
(275 puan) tarafından
Bende takip edeyim
-Reklam-
0 oy
(6,955 puan) tarafından
Halk eğitim merkezine gitmen lazım kayıtlar ordan yapılıyor 

Açık lise kredi usulü ilerler hiç lise okumamış olanlar 0 kredi ile başlıyor terk olanlar 30 kredi ile galiba 192 de mezun ediyorlardı arttımı bilmiyorum 
tarafından
Liseyi okudum ama dediğim gibi 1 dersten kaldığım için mezun olamadım
(6,955 puan) tarafından
Belli bir kredi verilir 0 dan başlatmazlar o kredi üzerine toplamaya devam edersiniz
0 oy
tarafından
Bu ay başlayacak diye biliyorum kayıtlar takipte kal. Lise terksen tasdiknamen ile gidip kayıt oluyorsun. Belli bir kredin vardır zaten, sınavlara girerek istenilen krediye ulaşıp mezun oluyorsun.
tarafından
Canım tastıknameyi nereden alacağım ben okuduğum şehinde değilim taşındık ordan
tarafından
Okuldan almak gerek diye biliyorum canım ya. E devlet üzerinden falan alınmıyor.
0 oy
(27 puan) tarafından
Bnde liseyı 2 de bırakmıştım liseme gttm belge aldm snra halk eğıme gittm kayıt oldum bna 74 kredi verdi snra pandeöiden dolayı sınavlar onlınedi  telefondan grip kredileri tamamlayıp mezun oldum instagramda açık lıse saufası var takip et bilgilendırme paylaşıypr

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 136 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
25 Temmuz 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 17 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde zeynos1234 (3,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.