0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Tüp bebek hariç ikiz olanlari merk ediyorum

4 Cevaplar

0 oy
(4,868 puan) tarafından

Nasıl mesela :D Kulak çınlamasıyla falan mı :D

(4,868 puan) tarafından
Komik değil tabii de mantık dışı sanki :) Gebelikte hissettiğimiz her şey olsaydı ohoo ben ıspanak doğururdum herhalde :D
tarafından
Ispanak mı? Ben kendimden pay bismek ostiyorum. Henüz altı haftalık. Fakat bana ikiz olacakmış gibi geliyor. Çok boş bir düşüncede olabilir.
(4,868 puan) tarafından
Rüyamda sürekli kundak içinde ıspanak görüyordum, gözümün önüne sürekli ıspanak demeti geliyordu hamileyken :D
İkiz istiyor olabilirsiniz, o yüzden böyle geliyordur hisleriniz
tarafından
Yok istemiyorum aslında ikiz. Zatrn bir cocugum var. İşte o sebeple sordum ben . His edilirmi
(4,868 puan) tarafından
O zaman kaygınız böyle hissettiriyordur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nasıl hissetcek kız:) 
0 oy
(3,150 puan) tarafından
Kuzenim ikiz bebekleri olacağını öğrenince hüngür hüngür ağlamıştı ben nasıl bakicam diye o geldi aklıma.
(71 puan) tarafından
Ben 21 haftalığım hâlâ ağlıyorum :D
(3,150 puan) tarafından
Ayy Allah hayırla kucağına almaknnasip etsin . Simdi üniversiteye gidiyorlar 2 koca oğlan. 10 yıl sonra da bi kızı oldu o da 11 yaşlarında büyüttü hepsini
(71 puan) tarafından
Benim hali hazırda 2 kızım var biri 3 biri 1 yaşında o yüzden ağlamalarım :D darısı başıma artık hepsini büyütmenin
(3,150 puan) tarafından
Ayy benim de ağlayasım geldi şimdi size Allah yardim etsin. Yardımcı olacak birileri var mı yanınızda
0 oy
(10,837 puan) tarafından
Kız nasil hissetsinler zaten 5 6 haftalıkken belli oluyo :D benim iki kuzeniminde ikizleri var 7 haftalıkken öğrendiler. Görüncelerim ikiz o zamanlar ultrason yaygın olmadığı için bilmiyomuş kaynanam doğumda öğrenmiş ama az çok anlıyordum diyo daha önce 3 gebelik geçirmiş. Aynı anda hem sagda hem solda hareketlilik oluyordu diyo 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 213 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,329 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 170 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Zeynep0051 (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Melegimm63 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 194 göst.