0 oy
110 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (40 puan) tarafından
Arkadaşlar bebeğim 9 aylık ve Ben odadan çıktığım an onun sokağa atmışım gibi ağlamaya başlıyor. Ben internetten özel ders veriyorum ve günümün büyük bir bölümünde çocuğuma tek başımayım ne tuvalete gidebilir oldum ne ders verebilir oldum. Çocuğumu tek başına kaldığında bu denli çığlık çığlığa ağlamamaya nasıl alıştırabilirim. Lütfen acil önerilerinize ihtiyacım var. Rahatça yüzümü yıkamaya bile Hasret kaldım

6 Cevaplar

+1 oy
(5,659 puan) tarafından
Cok normal tepkiler veriyo canim bebegin. 9 aylik bebegin ne kadar sure yalniz kalmasini bekliyosun anlayamadim ? Benim bebegim 33 aylik en fazla 10 dk yalniz kalir kendi kendine oyalanir ve yaninda beni ister.

Bebegin seni gormediginde yok oldugunu saniyo ve bu sebeple agliyo. Zamanla gececek. Zihinsel olarak senin oteki odalarda oldugunu geri gelecegini daha anlayamaz. Odadan cikman gerektiginde tuvalete gidiyorum hemen gelecegim dersen zamanla alisacaktir. 

Bebeginin uyku saatlerinde ozel ders verecek sekilde ayarlayabilirsin.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir uzmandan dinlemiştim surukli ceeeee oyunu oynayın diyordu. Belki işinize yarar.
(4,438 puan) tarafından
Evet nesne devamlılığı icin güzel bi oyun. Benim kızım da dokuz aylık ama öyle bi sorun yasamadim.. kuzenimle bebeklerimiz ayni ayda onunki agliyo mesela ama o teyzeme filan birakir gider bikac saat.
0 oy
tarafından
banyo oturaklarını biliyor musunuz altı yapıışıyor hani. hem banyoda hem de normal alanlarda kullanabiliyorsunuz benim o kadar işime yaramıştı ki ev işi bile yaptığımda yere sabitliyordum gittiğim yere götürüyordum sesi çıkmıyordu. kesinlikle onlardan alın. yanınıza alırsınız bebeğinizi sizi izler eline de oyalanacağı birkaç bişey verirseniz ağlayacağını düşünmüyorum
0 oy
(9,751 puan) tarafından
Çocugunun o dönemi canım yapacak bişey yok bolca ce e oyunu oynayabilirsiniz 
0 oy
(444 puan) tarafından
Benimde yedi aylık aynı öyle hatta akşam eşime dedim komşular sanacak dovuyorum bebeği öyle ağlıyor bağırıyor:⁠-⁠)
0 oy
tarafından
Ayrılık kaygısı yaşıyo şuan benim bebeğimde öyleydi tamda bu ayda şuan 10 aylık canı yanmış gibi ağlaması kalmadı artık ama yinede peşime gelmek istiyo 

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 864 göst.
28 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Cemile12345 (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 138 göst.
0 oy
5 cevap 91 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Susus (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 57 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu