0 oy
1,019 göst.
Diğer kategorisinde (188 puan) tarafından
Gece toplamda bir saat bile uyumadım saat 6 kadar ayakta kızımı gezdirdim meme tutmuyo ne yaptıysam tutmadı koltuğa uzandım bebeğimi yanına uzatıp emzirmeye çalıştım kızım süt içerken bende dayanamamışım uyumuşum nasıl oldu bilemedim normalde bu konularda çok dikkat ediyorum bebeğimin sesiyle uyandım yere düşmüş ağlıyordu eşim olacak adamda bağıra bağıra geldi yanıma bana dedi ki allah belanı versin nasıl düşürürsün bebeği benim elim ayağım titriyor onun söylediğine bak aradan 10 15 dakika geçti özür diliyo hakkını helal et falan dedi korktuğum için ağzımdan çıktı diyo seni affetmem dedim dua ediyorum ki emzirir nefesi kesilmedi nasıl uyudum bilmiyorum bebeğim şimdi iyi ama ben çok kötüyüm vicdan azabı çekiyorum ben nasıl böyle birşey yaparım yaa bidaha asla yanına uzanıp emzirmicem 

25 Cevaplar

0 oy
(65 puan) tarafından
Canimm Rabbim korumuş fındığı üzülme artık bundan sonra daha çok dikkat edersin 
(188 puan) tarafından
Rabbime emanet olsunlar inşallah
(65 puan) tarafından
Aminn inşallah kuzummmm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun kuzum Allah korumuş bundan sonra daha dikkatli olursn 
(188 puan) tarafından
Sağol canım inşallah dikkat edicem
0 oy
(4,617 puan) tarafından
Üzme kendini Allah korumuş az çok her bebek düşmüştür Allahtan birsey olmadı sen de daha dikkatli olursun 
(188 puan) tarafından
Sağol canım bundan sonra daha dikkatli olucam
0 oy
tarafından

Canım bende emziriyorum öyle ara sıra sen koltuğun önüne yat yan tarafada çocuğu al bişeycik olmaz 

(188 puan) tarafından
Tersime geldiği için öyle emzirmek zorunda kaldım canım
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Cnm yorgunluktan uyuya kalmışsın artık,  allah bebişini korumuş bende kendime asla güvenmem çok yorulduğum zaman yatarak emzirmem uyur kalırım diye bazen oturarak emzirdiğimde bile uyukluyorum gözler gidiyo sonra sarsılıp normal emzirmeye devam ediyorum sende üzme kendini bu kadar. olucak o kadar sonuçta bütün gün bebeğin için enerji harcıyorsun ayakta kalıyorsun sende insansın uyuyakalmişsin olur öyle rabbim evlatlarımızı korusun daha dikkatli olursun bundan sonrası geçmiş olsun çok eşin de tıpkı benim eşim gibi bişey oldu mu bebekle ilgili kızar ama sonrasında da özür diler erkekler böyle işte onlar bizim gibi yorulmuyolar tabi  anca sevmesini biliyolar o kadar  üzme kendini 
(188 puan) tarafından
Sağol canım bundan sonra daha dikkatli olucam
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Cnm yatipta emdirme ben hep oturduk yerden emdirirdim uyukladigim an kafam düştü mü sıçrardım yatmazsin bidaha olur.biter üzme kendini
(188 puan) tarafından
Ara sıra meme reddi yaşıyoruz arada böyle uzatıp emzirmeye çalışıyorum bidaha asla yapmicam böyle
(5,437 puan) tarafından
Yapma cnm üzme kendini allah beterinden korusun
0 oy
(557 puan) tarafından
Üzülme cnm sınır anında demiş koruduğundan belki oda dikkatli olursun artık annesin bilerek yapmadınya  
(188 puan) tarafından
Bidaha uzanarak emzirmem artık çok korktum çok büyük bi ders oldu
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Vardir her işte bir hayır bunada sükür demeliyiz esinde bian ofkeyle kalkmis sana o lafi soylemis ama sonra hatasini anlamis ozur dilemis aile arasinda boyle tartismalar olabiliyor bazen onemli olan hatayi anlayabilmek bebiside Allahim korumus belki düşmeseydi Allah korusu boguladabilirdi o yüzden sükür et
(188 puan) tarafından
Aynen öyle canım düşmeseydi boğulada bilirdi rabbim korudu çok şükür
0 oy
(664 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım allah beterinden saklasin dikkat et canım uzanarak emzirme cigerine kadar allah muhafaza burda bi annenin başına gelmiş bebeğini kaybetmiş allah esirgesin 
(188 puan) tarafından
Allah korusun canım memeyi tutmayınca öyle yapıyorum
0 oy
tarafından
Uzanma canim yorgunsun uyuyakalirsin illa. Allah korusun
(188 puan) tarafından
Meme tutmadığı için uzandım canim
0 oy
(217 puan) tarafından
Canım doktorum uzanarak emzirme sakın ciğerlerine süt kaçar dedi o şekilde birkaç bebek vefat etmiş çok dikkatli ol lütfen.  Kucakla emzir güzelce yaslan koltuğa . Benim oğlum gazdan dolayı kucağa alışmış yerde uyumaz kıyameti koparır kucağımda gündüz gece uyur . Bende koltuğa güzelce yaslanirim başımı dayar uyurum uyumak denirse:) eşini de hiç takma onlara davulun sesi hoş geliyor.  Kolaysa gün boyu uykusuz kalıp baksınlar insanlık hali bile isteye mı düşürdün sanki 
(188 puan) tarafından
Meme reddi olduğu zaman mecbur uzanarak emziriyorum
(217 puan) tarafından
O dönemler çok zor canım ama sen yinede dikkat et Allah kolaylık versin
0 oy
tarafından
Olur öyle şeyler canım benim üzme kendini rabbim beterinden korusun çocuk bu  düşe  kalka büyüyorlar bile bile kaldırıp atmadın ya koltuktan 
(188 puan) tarafından
Orası öyle ama dikkatli olsam böyle olmazdı benim yüzümden diye kafayı yedim
0 oy
tarafından
Kuzum bende emziriyorum öyle hatta bu sabah emzirdim çünkü uykusuzluktan bayılcaktım koltuğun kenarına kendim yattım köşeye oğlumu yatırdım birlikte uyumuşuz orda Allah korumuş yavruyu 
(188 puan) tarafından
Allah korusun kuzularımızı
tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Hepimiz insaniz canım olur böyle bide uykusuz ve yorgunsn esin oyle diyene kadar kendisi baksinda az dinlen sende benim bebiste gece gunduz uyutmuyo uykusuzluktan olcem gozumu kapatnca daliyorum sanki ama erkekler horul horul uyuyolar 
(188 puan) tarafından
Eşim uyumadan önce o bakmıştı sonra uyudu ben ilgilendim bebeğimi düşürdüm nasıl oldu hala aklım almıyor
(2,720 puan) tarafından
Bebegine bise olmamisya canim uzme tatli canini allah evlatlarimizi korusun
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Geçmiş olsun bebeği emzirirken koltuğun öbür tarafına dayanılan tarafa al. Bebeğinin gözlerinde dönme ve aşırı kusma olursa doktora götür
(188 puan) tarafından
Teşekkür ederim sol tarafı tutmadığı için sağı o şekilde verdim
(7,935 puan) tarafından
Haa yön olarak o tarafa koyman gerekiyordu. Anladım canım pardon
0 oy
tarafından
Canım bu boyle olmaz sana yardımcı olacak biri lazım vucudun nasıl dayansın eşinde yardım edeceğine boşuna bağırıo saygısızlar ayrıca bebeğin yanına uzanmak çok tehlıkelı aynı mahallede yaşadıgım biri bu şekılde bebeğini oldurdu Allah korusun evlatlarımızı
(188 puan) tarafından
Canım zaten diyorum ki düştü allah ya nefesi kesilse ne yapardım allah korudu resmen
tarafından
Allah korusun canımmm amn dıkkat en korktugum şey
0 oy
tarafından
Dikkat et kuzum geçmiş olsun 
(188 puan) tarafından
Sağol canım dikkat ediyorum artık
0 oy
tarafından
Olabilir böyle şeyler canım geçmiş olsun Allah beterinden korusun 
(188 puan) tarafından
Amin inşallah canım sağol
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Allah korusumus.. rabbim tekrarını yasatmasin.. 
(188 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Canım geçmiş olsun Allah beterinden korusun.  Ne kadar uykun olursa olsun oturarak emzir aman. Emzirmeye başlamadan önce soğuk suyla yüzünü yıka. Etkili oluyor.

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 353 göst.
30 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Feride98 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 385 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (320 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 167 göst.
+1 oy
10 cevap 435 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ayse55alya_ (128 puan) tarafından soruldu

403,972 soru

12,101,881 cevap

36,416 kullanıcı

...