0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Bebeğimin Demir oranı 7 çıktı çok düşük ama demir içeren hiçbir gıdayı tüketiyor besttiron ve sidefer kullandım ama hiç etki etmemiş sanırım

sağlık ocağının verdiğini kullansak iyi gelir mi

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sende kansızlık varsa oda etkiler eğer emiyorsa. Benim bebeğiminde 8 çıktı. Doktor muhtemelen sende de var bebeği o da etkiler dedi. O yüzden bende demir ilacı kullanmaya başladım.
(11 puan) tarafından
En son kan tahlili bende kansızlık yok ama bebeğim hiçbir şey yiyemiyor sadece tarhana yediği için sanırım tarhanada Demir bulunacağını sanmıyorum
tarafından
Tahin yedirmeyi dene alerjisi yoksa.
-Reklam-
0 oy
(1,245 puan) tarafından
Ben lectus kullanıyorum kan tahlilimizde kan durumu 11.8 di ama günlük kıyma ve yumurta tüketmesine özen gösteriyorum damlayı da tavsiye ederim belki işinize yarar sağlık ocağının verdiği ne yazık ki temiz içerikli değil son çareniz o olsun 
0 oy
(7,486 puan) tarafından
Cocuk doktoruna gotur surup veriyorlardi sanirim burdan bir kac kisi kullanmisti
0 oy
tarafından
Ilaci nasil kullandigin onemli canim brnim oglumda da var seninki gibiydi yanlis kullanim ve yanlis beslenme sonucu ilaclar hic bi fayda etmedi suan 2 bucuk olcak nerdeyse cok az kaldi dedi doktoru.uz 
0 oy
(4,874 puan) tarafından
Ocean microfer kullaniyodum ben duzgun yazmisimdir insallah. Bizde çok şükür bi sorun cikmadi. Ama ben protein yemeye dikkat ederim. Doktorumuz hatta demir ilacini keselim bol bol kırmızı et yesin ondan alsin vitamini dedi. Kiyma filan yedir yumurta yedir 
0 oy
(612 puan) tarafından
Sut ve sut urunleriyle kırmızı et urunlerini pekmezi falan ayni anda verme dedi benim doktorum bize en son surup baslanmisti fero sanol b diye dislerini curuttu malesef ama ise yaradi deger 12 lere cikinca sidefere geri döndüm hemen hemen haftada 5 gun kirmizi et urunu iki gun tavuk vs pekmez falan hepsini veriyorum kendi degerlerime baktiricam simdi ki kendimi toparlayim
0 oy
(215 puan) tarafından
Sidefer kullandım fayda görmedik ocean kullanıyorum bu yükseltti kanını tavsiye edebilirim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 142 göst.
0 oy
6 cevap 520 göst.
0 oy
5 cevap 397 göst.

Kategoriler

1,493,187 soru

24,397,720 cevap

349,886 kullanıcı

...