+1 oy
1,147 göst.
Diğer kategorisinde (5,319 puan) tarafından

Ben bebeğimi 34 haftalık doğurdum ve tersti zorunlu sezaryen oldum yani bir kaç gün önce de eşimin kuzeni ilk çocuğunu normal doğurdu kaynanam X kisisi doğurmuş haberin varmı dedi var aradım da H.olsuna dedim normal doğurmuş senin gibi değil dedi eşimde o an şaka amaçlı sen dogurmadin yani kaynanan onu demek istiyor gibi dedi tebessüm ettim ki kaynanam tabi dogurmadi doğum öyle olur işte dedi bende açtım ağzımı yumdum gözümü dalgamı geçiyorsunuz erken geldi ne bekliyorsun hastanede yattım yanıma bile gelmediniz tek başıma çocuk doğurdum bide utanmadan sen doğurmadin diyorsun bana dedim zaten bu doğum konularından çok kızgındim üstüne bana dogurmadin diyince patladım Allah aşkına niye boyleler bu yaşlılar illa normal mi doğurmak gerek yani o kadar ofkeliyim ki şuan bu cahil insanlarla muhatap olmak yüzlerini görmek istemiyorum o kadar soguttular kendilerinden :angry:

48 Cevaplar

0 oy
(173 puan) tarafından
Cehalet canım başka da birşey değil. Bende sezeryan oldum benim kaynana birşey demiyo da bende de  kuzen var koca karı gibi maşallah baksan benle yaşıt ama cehaletin yaşı yok işte. Oda normal yaptı övünüp duruyo ***** ***** bende ona kıl oluyorum 
(5,319 puan) tarafından
Benim kuzenim özellikle sezaryen oldu neden dedik vajinada genişleme oluyormuş bunu istemiyorum dedi yine başka arkadaşım doğumdan sonra genişleme oldu diye daraltma ameliyatı oldu artık insanlar isteğe bağlı sezaryen istiyor
(173 puan) tarafından
Evet aynı dönem 2 arkadaşımda doğum yaptı aynı doktordu hatta onlar keyfi sezeryan oldular
-Reklam-
0 oy
(1,181 puan) tarafından
Yemin ederim sezeryan doğum daha zor kalkamıyorsun Bi iş yapamıyorsun karnın 1 ayda ancak iyileşiyor 
(5,319 puan) tarafından
Anlatamazsin ki bunu
0 oy
(7,301 puan) tarafından
He deseydim ben doğurmadm s.ıçtım. 
(5,319 puan) tarafından
Benim şeyim kiymetliydi karnımi kestirdim bunumu duymak istiyorsun dedim ağzı açık kaldı
0 oy
(3,782 puan) tarafından
Benim eltime de annesi demiş sezeryan doğurdun sen tam anne değilsin falan. Tövbe estağfurullah. Bu eskileri bağrış çağrış zorla işkence yapar gibi doğurtuyorlardı heralde.
(5,319 puan) tarafından
Kedi gibi geçip bir kenarda dogurmuslar hep şimdi de öyle olsun istiyorlar
0 oy
(1,250 puan) tarafından
İnan en zoru sezeryan en çok onalr acı cekiyor , klasik kaynana işte bosver takma 
(5,319 puan) tarafından
Çocuğuma karışır doğuma karışır her b.ka karışır o kadar sıkıldım ki artık
0 oy
(707 puan) tarafından
Alla alla doğurmadıysan çocuk nereden gelmiş ki acaba :/ kaynanan leyleklere mi inanıyor yoksa :D 
(5,319 puan) tarafından
Desem inanır belki gelini kötülemek olsun maksat :ad
0 oy
(739 puan) tarafından
Bebek gelmeyince sezeryana aldılar.40+3 te çok da güzel oldu valla.Oyke diyenlerin ağzının üstüne benim yerime de vur:))
(5,319 puan) tarafından
Ağzına zicacam bidaha vurmak değilde :D
0 oy
(1,531 puan) tarafından

Doğru doğum yapmış sayılmamız için illa şeyimizden çıkarmamız gerek :woot::silly:

(5,319 puan) tarafından
Dimi aşkom :D
0 oy
(595 puan) tarafından
Suratlarına bile bakma çok biliyorlar herşeyi sezaryen acısını çeken anlar 
(5,319 puan) tarafından
Doğumdan beri bakmadığım için kuyruk acısı zaten
0 oy
(14,490 puan) tarafından
Cahile ne denir kuzum..

Sinirlenmekte haklısın ama değmez bile yani,o derece..
(5,319 puan) tarafından
Şimdi her normal doğumda bunu söyler bı kere diline doladı
(14,490 puan) tarafından
Hiç umursamaaa..
Cahil olmasa laf anlatmaya calis..
Ama belli yani zihniyet belli kapasite belli ..

Gül geç kuzun
0 oy
(903 puan) tarafından
Ya sezeryan demek ne demek ya 7 kat kesiyorlar ölümden dönüyorsun resmen doğum yapmasında o çocuk nerden geldi yaa terbiyesiz kadın ya
(5,319 puan) tarafından
Cahillik o doğum yapan kadında bı boburlendi hatta ama herkesin bünyesi farklı erken gelmese belki bende normal dogururdum
(903 puan) tarafından
Ya tabiki canm bu senin elinde olan bsey degl erken gelmiş ki sezeryanlik bi doğum olmuş yani
0 oy
(7,625 puan) tarafından
 Benimde 33 hafta'da geldi ne edım doktora geri koyun aradan çıkarcam mi deseydim töbe ya
(5,319 puan) tarafından
Kız benim hem tersti hem suyu bitmişti ters olmasa bile suyu yoktu çocuğun normal doğum yine yapamazdim ikimizde tehlike altindaydik bebek susuz enfeksiyona karşı korunmasız benide kendini de zehirleme ihtimali vardı beklersem nasıl normal doğum deyim ben
(7,625 puan) tarafından
Aynı suyum geldi ilk başta makat gelişli dediler aman oh iyi oldu dogurduk boşver
(5,319 puan) tarafından
Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah'ım ❤️❤️
(7,625 puan) tarafından
Âmin 4 yaş olduk biz
0 oy
(10,943 puan) tarafından
Bende sezeryan doğum yaptım. Çevremdekiler duyunca hıı seseryan mı oldun diyip ağız yüz bükmelerine sinir oluyorum. Bitane çarpasım geliyo muşmula suratlarına. İki sezeryan yaptım nasip değilmiş normal doğurmak  ben napayım. Cahil insan çok 
(5,319 puan) tarafından
İnsanlar artık genital bölgeleri bozulmasın diye de sezaryen doğumu seçiyor tercih haline geldi ama anlatamazsin
0 oy
tarafından
O kaynana senin b.okunu yesin emi ne haya var ne allahtan korkma var içini şeytanlık bürümüş.. Her iki doğum da zor ama bana göre sezeryan daha zor ben hem normal doğum acısını çektim üstüne sezeryan oldum Bi kadının karnı yedi kat açılıyor bu ne demek o şeytan kadın biliyor mu acaba 
tarafından
Valla bana 14 ay oldu 15 e girecek hala ağrım oluyor çıt kırıldım biride değilim acı eşiğim yüksektir ama vallahi durum bundan ibaret
tarafından
Bende erken doğum yaptım 35 haftalık kendini bile unutuyor insan bebek siz eve dönmek çok zor
(5,319 puan) tarafından
Bende öyle nazli degilimdir hatta fazla dayanikliyimdir çok hassas biri olmama rağmen ama ağrıyor mu ağrıyor ağır iş yapamıyorum hemen 2 büklüm kalıyorum ağrıdan
(5,319 puan) tarafından
Sen niye erken dogurdun canım
tarafından
Benim bebeğim tüp bebekti erken haftalar da sancım başlamıştı falan 30. Haftadan sonra 3_4 kez hastanede yattım farklı hastaneler de.. 35 e gelince yine nst de benim sancılar tavan yapıodu 100 e kadar çıkıodu ki o zamana kadar sürekli durdurdular Bi şekilde artık dedi doktorumuz durmuyor da bizde çok yorulmuş tuk artık bebeğe bişey olacak die korktuk iyi ki de erken gelmiş anne karnında enfeksiyon kapmış suyumdan bende hiç enfeksiyon yoktu ama suyundan kapmış ben son haftada artık günde 6 kez alttan muayene oluyordum o yüzden enfeksiyon aldım alttan heralde.. Bi hafta küvezde kaldı Bi hafta sonra çıktı ciğer geliştirici oldu ama suyundan enfeksiyon kaptığı için ciğerleri etkilemiş yi oda
0 oy
(248 puan) tarafından
Önemli olan sen ve bebek gerisi boş, ben ilki normal doğum yaptım ama sonrasında altı ay yatakta kaldım resmen şimdi ikinci sezaryan oldum evet zor ama asla diğer doğumum gibi değil, benim ilk doğumda halimi gören herkes der iyi ki sezaryan oldun , herkese dedim en azından popumun üzerine oturuyorum rahatça :⁠-⁠)
(5,319 puan) tarafından
Her iki doğumda zor Allah kolaylık versin
0 oy
(2,084 puan) tarafından
Kendini bilse zaten demez öyle şeyler yaa. O çocuk öyle ya da böyle dünyaya geliyo ve şekli farketmeksizin doğum zor yani. İkisindede ağrı sızı var korku var endişe var. Daha ne olsun
(5,319 puan) tarafından
Bebeğimi kaybetme korkusu yaşarken ne ağlayıp duruyorsun birdaha yaparsınız diyen insan kendileri ki şaşırmamak lazım aslında ama ben hep boş bulunup şaşırıyorum
0 oy
(141 puan) tarafından
Valla ben ilk kızımı normal doğurdum ikinci zorunlu sezeryan oldu inan sezaryen daha zor o konuşanlar gelsinde bi acısını çeksin bakalım ne kadar değişik insanlar var ya 
(5,319 puan) tarafından
O ilk kalkma yürüme serumlar bitince gelen ağrılar düşündükçe çocuk yapmak istemiyorum bidaha
0 oy
(20,071 puan) tarafından
Ya bi laf varda sövmicem tövbe ettim küfürü bıraktm ben ağzı olan konuşuyo boşver :)))))
(5,319 puan) tarafından
Yasamayana herşey kolay
(20,071 puan) tarafından
Aynen konuşmak çok kolay
0 oy
(262 puan) tarafından
Sezaryan oldum kimse de bir b.k diyemez, diyenin de ağzını yırtarım. Gayet de doğurdum, gayet de anne oldum. Çoğu tanıdığım ve bebeğini kukusundan dogurup bu şekilde boş konuşan bazı kişilerden çok daha iyi ve dikkatli bir anneyim. ANNEYİM doğum şeklim kimseyi ilgilendirmez. 2024 yılındayız şu s.lak beyinlilere bak yaa
(5,319 puan) tarafından
Bende iyi bir anne oldugumu düşünüyorum ki eşimin ailesinde saldim çayıra mevlam kayıra rastgele büyüyor çocuklar benimde yavrum ilgi sevgiyle büyüyor şükür
(262 puan) tarafından
Daha ne olsun yaa boşver şunları
0 oy
tarafından
Evet dogurmadim o yüzden fıstık gibiyim sen doğurdun o yüzden kocakari oldun deseydin 
(5,319 puan) tarafından
Daha kotulerini söyledim :D
tarafından
Aferin cnm böyle yap ki hadlerini bilsinler

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 691 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 73 göst.
0 oy
4 cevap 80 göst.