0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Mrb arkadaşlar bebeğim 4 ay 10 günlük ama son zamanlarda sürekli bıseyler görünce dilini çıkartıyor ve ona vermemizi istiyor belki çoğunuz saçma bulacaksnz ama bardak ya da kaşık yaklastirdigimizda ağzını açıp dilini dışarı çıkartıyor bu aylarda bu normal mi

3 Cevaplar

0 oy
(97 puan) tarafından
Vallahi canım belki kızcaklar ama benim kız emmedi 4 ay emdi ben yoğurt filan veriyordum azar azar 2 yemek kaşığı kadar filan mesela arada püre yapıyodum kabız yapmiycak 4 ayda azar azar başlamıştım 6 ayda herseyi veriyodum
tarafından
Benim de anne sütü içiyor sadece bı kaç defa kardeşimle eşim meyve verdi şoyle dilini degdiriyordu o gün bugündür hep dil disarda
(97 puan) tarafından
Meyve verince sebze ek gıdasını zor geçiyor canım sebzeler başla bence vereceksen de meyve tatlı olduğu için alışıyor tadına
tarafından
Evet öyle diyorlar  ama sadece dilini degdiriyordu yani suyunu falan vermiyordum
(97 puan) tarafından
Ver canım azar azar bişey olmaz çok katı puturlu verme püre halinde şeyler ver bisey olmaz azar azar yerim ben onu ne güzel dili dışında bekliyormuş işte:))
tarafından
Teşekkür ederim canım öyle yapayım ben
(97 puan) tarafından
Şimdiden afiyet olsun miniğe
-Reklam-
0 oy
tarafından
Emme refleksinden dolayı cikartiyordur canım.

Yada çocuklar herşeyi ağzına alarak tanımaya çalışıyorlar. Hepimizin ki eline ne geçtiyse direk ağzına sokardi çatal kaşık ne verirsen.
tarafından
Evet daha önce böyle bişey yoktu 4 ayda olunca merak ettim
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Tatmak istiyordur. Hevesini kirmayacak şekilde verebilirsin çok az 
tarafından
Dün öyle serçe parmağımi yoğurda degdirdim sadece onu emdi ama 4 aylık diye korkuyorum açıkçası

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 209 göst.
7 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneyim anne (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,519 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 329 göst.
22 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1502hanessan (1,664 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 152 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Berfingok (44 puan) tarafından soruldu

411,976 soru

12,402,407 cevap

44,477 kullanıcı

Kategoriler

...