0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (945 puan) tarafından
Son kullanma tarihi 10ydu 3 gün geçti de yenir mi yenmez mi eşimde büyük almış çöpe gidecek yoksa 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Yenmez tabiki.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kesinlikle yeme at
0 oy
tarafından
O kadar koruyucu var ki içlerinde emin ol 10 gün sonrasında bile pis koku küf olmuyor. Yeniyor yani bişey olmaz tadına bak
(945 puan) tarafından
Herkes yenmez yazmış ya ben zaten pinpirik biriyim de yine de sorayım dedim
tarafından
O koruyucular son kullanma tarihi geçtiği zaman en fazla bakteriyi üretiyor zaten. Kesinlikle yem.
(945 puan) tarafından
Teşekkürler kızlar :*
tarafından
Üzerindeki tarihler tavsiye edilen tüketim tarihidir. İlaç ve gıdalarda zehirlenmelerin önüne geçmek için tam tarih yazılmaz ki yanlışlıkla geçmiş tarih bişey tüketilirse zehirlenme olmasın diye. Yani emin olun onun ömrü var daha. Ama yine de siz bilirsiniz tabi. Ben kokusuna tadına bakarım normalse yerim hiç sakinmam.
0 oy
(3,563 puan) tarafından
Zehirlenme riskini göze alıyorsan ye 
(945 puan) tarafından
Yok kız Allah korusun :D
0 oy
(738 puan) tarafından
Ekşime filan yoksa atma bence ben atmıyorum çorba yapıyorum, keklere koyuyorum çok fazlaysa yoğurtlu kömbe yapıyorum 
0 oy
(999 puan) tarafından
Yenmez zehirlemizsiniz, 
0 oy
(2,897 puan) tarafından
Setlerde bile tarihi geçtikten sonra bor süre kullanilaniliyot. Eksise bile yogurt vs yapılabilir. Küflenme renk değişimi gibi bir durum yoksa yorba yapabilirsin. O tarihler net bir şeyi belirlemiyor en kötü ihtimal düşünülerek yazılıyor. Atma bence 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 74 göst.
9 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 214 göst.
0 oy
20 cevap 655 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,955 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 493 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu

412,573 soru

12,421,419 cevap

45,243 kullanıcı

Kategoriler