0 oy
110 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (74 puan) tarafından
Kızlar şehir dışından Sabiha Gökçende inicem de ordan otobüs falan var mı dudulluya 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post ciksin bilgim yok .
-Reklam-
0 oy
(8,831 puan) tarafından
Servisleri var metroya birakiyor ordan metroya gecersin
(8,831 puan) tarafından
Direk havalimaninin içinde kendi servisleri var
(5,654 puan) tarafından
kanki botoxlandim:)  dun 11 bucukta aldilar. 12.05 gece gozumu acdim anaaa hersey bitmis uyumus uyanmisim. zaten on bes dk surmus . 20 dk da mis gibi bir uyku cekmisim:) uyandim. bi bes dk ayilmala calistim sanki sabahin 5 inde uyanmis gibi sersemdim yani. sonra diyetisyenle gorustum ciktim . 1 saat icinde hastaneye girdim ciktim yani. tek basima gittim
kimsenin haberi yok. bise mise olur diye esimin jumarasini annemin numarasini yazdim kagida cantama koydum:)). sukur birsey olmadi. yolda izde. kartaldan kalkdim bakirkoy ordan sirinevler bahcelievler istanbulun bi ucuna gittim. allahtan ayildim donus icin mala baglamadim. kuzenim dort bes saat mala baglamisti
(8,831 puan) tarafından
Canan kizzz hadi hayırlısı ama endeks 25 ile 65 arasında ypiyorlarmis senin kaçtı endeksin
Birde ne dicem sıvı diyetini nasıl yapcan 1 hafta
(5,654 puan) tarafından
4 gun dedi diyetisyen cuma gunu pureye gecicem ama 5. gunde yapmayi planliyorum rahat oluyor. cumartesi pureye geccem bakalim. laktozsut sut protein sut laktozsuz kefir yogurt. meyve suyu komposto sebze corba  falan iciliyor.

bigun mesela pritein sut ictim sabah. ara ogunde kayisi seftali kaynattim komposto ictim. oglen bir kase yogurt yedim. aksam ara ogununu yapmaya gerek duymadim aksam yemeginde de tavuk haslayip suyunu ictim kararbiber az tuzlu. tavugunu da cocuklara pilavin yanina diddim.
sebze corbasi icemem sevmiyorum cunku.  yarinda kemikli et haslarim onun suyunu bilmiyorum nasi icicem ekmek banarak guzel de sade icebilirmiyim bilmiyorum. oda isis hersey soguk yada dicak olmamasi gerekiyor.
(5,654 puan) tarafından
bacim 67 kiloya vurdum tatil donusu. bkitle endeksi 26.2 oldu. onceden 21 bucuk falandi gecen sene temmuzda 55 kiloydum. araliktan sonra ne oldu anlamadim8 ay icinde 12 kilo aldim. tartim bizuk diye dusunuyorum sonra bakiyorum eee kiyafetler de olmuyor:)))aldim yani
0 oy
(3,349 puan) tarafından
Kız kardeşim orada oturuyor dudullu'da bir arayayım bekleyin haber vereceğim
(74 puan) tarafından
Servisler havaalanına yakın mi
(3,349 puan) tarafından
Vallahi bilmiyorum ama havaalanından kalkıyor dedi sanırım
(74 puan) tarafından
Ayy çok teşekkür ederim:)
(3,349 puan) tarafından
Bindiniz mi peki
(74 puan) tarafından
Bugün 2 de uçağım Allah nasip ederse bincem dediğiniz gibi
0 oy
(94 puan) tarafından
Havaalanından çıkarken Dudullu ya direkt servis var sor oradaki minibüsçülere yardımcı olurlar kolay zaten hemen bulursun bağırıp duruyorlar 
0 oy
(5,654 puan) tarafından
googla yaz en guzel rotayi verir sana. otobusten ziyade metro bence daha cabuk onur. o taraflarda anasinin nikahi gibi trafik var. sabiha gikcen tarafinda. dudullu bostanci koprusu civari zaten komple kilit. on dakikalik bir mesafe 1 saate adim adim gidersin. metro kullan bnce. esyan fazla yoksa

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 105 göst.
3 Haziran 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde ZeynApp (727 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 140 göst.
26 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde CesurunAnnesi (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 208 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
29 Haziran 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,374 soru

12,082,667 cevap

36,359 kullanıcı

...