0 oy
326 göst.
Diğer kategorisinde (317 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar ne olur bana birsey söyleyin çok kötüyüm sanki ölüme gelmisim ölsemde kurtulsam diyorum bazen çok kötü bi insan oldum hayattan hiç birsey anlamıyorum dışarıya ciksam insanlar tuafima gidiyor yada insanlar hakkında kötü şeyler düşünüyorum babama anneme karşıda öyle istemsizce değişik hareketlerim oluyor bilerek yapmıyorum böyle çok egolu gibiyim ama kendimi hiç beğenmiyorum kendimden bile nefret ediyorum birde taklit oluyor bende mesela bi insanda gördüğüm heraket ya elimde yada ağzımda başlıyor kollarımı ellerimi tuhaf hissediyorum bide böyle gözlerim döner gibi oluyor dönmüyor ama dalar gibi özel bolgemi hissediyorum göğüs bolgemi hissediyorum devamlı çok kötüyüm evdekiler farkına varıyor herkes öyle evdekilere sanki kötülük ediyormusum gibi ben boşandım ondan sonra psikolojim böyle oldu ailemin evinde rahat edemiyorum çok süründüm ailem karışık 

Ev tutup çalışacaktım ama cesaret edemiyorum artık psikolojisi bozuk insanı kim çalıştırır insanlar iletişim hiç kuramıyorum bi insanlar konuşurken yüzüne fazla bakamıyorum sıkılıyorum  insanlarla konuşurken bile yüzüne değilde sağ solunda veya arkasında ne varsa gözlerim bunları görüyor bu sefer de tuaf bakıyorlar bana böyle hastaneye yatıp dinlenmek istiyorum kendimi yorgun güçsüz hissediyorum ne yapmam lazım depresyondan ilaçları da kullanıp bıraktım 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(308 puan) tarafından
Psikologa görün Allah şifa versin ne yazsamda boş faydam.olmaz
-Reklam-
0 oy
(556 puan) tarafından
Tekrar psikiyatri ye gidecek sin cnm sonra işe başla öncelik psikiyatri ama 
0 oy
(3,890 puan) tarafından
İyi bi psikiyatriye gitmen lazım. 
0 oy
tarafından
Hemen bir doktora gitmelisin böyle devam ederse daha da kötü olursun.
0 oy
tarafından
Tedavi ol

(317 puan) tarafından
Nasıl tedavi olacağım hastaneye yatarakmi
(846 puan) tarafından
Allah şifa versin illaki yatiracaklar diye bişey yok talep edersen bilemem ama onlar duruma uygun biseyler yapar ama en acilinden pskiyatriye görün

İlgili bir soru bulunamadı

404,750 soru

12,124,464 cevap

36,483 kullanıcı

...