0 oy
183 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (42 puan) tarafından
Kızlar baktım ama bazıları pişiriyor bazıları yumurta kat bazıları olmaz diyor mehir tarifi bilen varsa vere bilirimi lütfen?

4 Cevaplar

0 oy
(341 puan) tarafından
Biz mardinde bugdayi hasliyiruz iyice sonra sarimsakli yada sarimsaksiz nasil istersen yogurt ve suyla karistiyoruz  okadar
(341 puan) tarafından
Yani bugdayin ustune yogurt dök birazda su okadar
(42 puan) tarafından
Teşekkürler canm
(5,925 puan) tarafından
Sende mardinlisin neresindensin ben Mardin Nusaybin
(341 puan) tarafından
Midyat
(5,925 puan) tarafından
Hee Midyat ilçesi demek
-Reklam-
0 oy
(474 puan) tarafından
Kaynanam vanli yapar 

 Döğmeni iyice haşla

 Bir kanda yogurt du nj iyice çırp  içine  2 yemek kaşığı un  1 tane yumurta çırp iyice çırp sonra dövmenin suyundan 1 sh bardağı kat  ılık olsun ki kesilmesin   sonra dogme  tencerenin boşalt karıştır kaynağından sonra ocaginsondur  tuzu at 

 Kaynanam kabak taze nane katar içine öyle yapıyorsan 2 kabak dogura küçük küçük  5 dk haşla yogurt u daha dökmeden kabağı dök sonra yogurt u naneyi dök
0 oy
(456 puan) tarafından
Annem yapıyor, yumurta da koyuyur hiç koku da olmuyor ama tam tarifi ben bilmiyorum 
0 oy
(1,750 puan) tarafından
Her iki türlü de yapılıyor biz kaynatarak yaparız ve sıcak içeriz, eşimin memleketinde Ayran gibi kaynatmadan direkt yoğurt ve suyla karıştırarak yaparlar ve soğuk içerler 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 630 göst.
14 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Esma Han (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 108 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Yasmin.yasmin (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
62 cevap 1,244 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 316 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nezire5816 (709 puan) tarafından soruldu

412,675 soru

12,424,322 cevap

45,396 kullanıcı

Kategoriler

...