0 oy
429 göst.
Diğer kategorisinde (1,708 puan) tarafından
Kizlar çok yakınınızın düğününde kendi set takinizi takıyor musunuz kolye bileklik küpe şeklinde, kolye zarif ama yine de gösterişli.gelin gibi görünüp abes durur mu

17 Cevaplar

+2 oy
(568 puan) tarafından
Çoğu insan takıyor düğünlerde çok görürdüm. Ama ben takmıyorum. Belki saat takmışlsrdı onu ve alyansımı oda beğendiğim için.. Küpeleri sevmedim süslü değiller bana göre ondan takmam. Kolyenin, zincirini eskiden takıprdum şimdi bi düğün olsa yine takmam sıkılırım.. Yani kendine kalmış eşin darılıp gücenmeyecekse takmasan da pek mühim değil bence. Sonuçta alyansımız var evli olduğumuz belli. 
-Reklam-
+2 oy
(93 puan) tarafından
Olsada taksam :)
(1,708 puan) tarafından
Olur inşallah :) ben taktım dönüşte evde düştüm bileklik kırıldı nazara geldim :)
+2 oy
(6,897 puan) tarafından
Set aldirmadim ben tuğralı kolyem var onu takıyorum genelde bilezikleri de satıldıydı zaten alyansimi bile takmıyorum:D
+1 oy
(7,471 puan) tarafından
Neyim varsa takıyorum valla . Burda herkes takar ayiplanmaz çünkü. Abes kaçmaz 
0 oy
tarafından
Şuan hiçbiri yok satip ev aldık. Fakat varkende hiç takmazdim ne bilezik ne set.
(1,708 puan) tarafından
Anladım canım, ben de sevmiyorum ama annem ısrar eder tak diye
tarafından
Ay benimde kaynanam diyordu tak millet köy yerinde kolları boş derler diye.
(5,994 puan) tarafından
:)) ben bi tane almistim kallavi bir biezik almistim . hicte takmadim sevmem de sangur sungur. set met de oyle sevmem duz bir zincire  ata altin taktirmistim. okadar. kupe kupe  cart curt oyle setim hic olmadi benim istemedim yani. takma
 ve sevmem
0 oy
(912 puan) tarafından
Ay ben hiç takmadım takılarımı bir tek düğünümde gün yüzü gördüler öyle takmadım yani ama bazen düğünlerde bi görüyorum gelini geçin gelinden daha dikkat çekiyorlar düğünümde kayınvalidemin komşusu kolunda 10 u geçik bilezikle setle vs gelmişti şok olmuştum:))
(1,708 puan) tarafından
Bir de komşu yani :)
0 oy
(8,662 puan) tarafından
Takiyom ben annem tak diyo ama sahte benim hep gerçeğini alçak param yok 
(1,708 puan) tarafından
Alırsın inşallah canım hayırlısıyla
0 oy
tarafından
Bizim burda genç yaşlı demeden herkes takıyor geçen bir kadının boynunda 5 i bir yerde takı seti ve normalde ucu tuğralı kolye vardı onu takmıştı kolunun birinde 4 tane ayrı ayrı çeyrekli bileklik biraz Ajda bilezik diğer kolunda da 8 e yakın bilezik vardı onu öyle görünce boğuluyor gibi hissettim kendimi 
(1,708 puan) tarafından
Ay yok ben de o kadar takamam, setle beraber ayrı bilezik takmadim ben de
0 oy
tarafından
Herkes düğünlerde takılarını takıyor. E düğünlerde de takmayacaksak nerde takacas. Bu arada altınlatım yanımda değil diye bir düğün vardı düğüne gitmedim
(991 puan) tarafından
Yok artık :D hiç takmam böyle şeyleri garipmis
tarafından
Kanka harbi altınları nerde takıyosunuz o zaman
(991 puan) tarafından
Takmıyorum bozdurup araba aldım :D yani sen bozdursan kimsenin düğününe gitmiycen mi?
tarafından
Hayatım ben yeni evli sayılırım tabii ki üstümde altın olmaması garipsenir. Ve bugün altınlarla ilgili bir post açmıştım belki görmüşsündür.

Ayrıca durumum yoksa zaten altın öncelik değil ama altınım varken neden takmayım.

Zaten markete gidince gezmeye gidince değil düğünlerde mevlütlerde altın  takılır. Yani başka nerde takılacak bir örnek verir misin
(991 puan) tarafından
Bende yeni evliyim durumunda var çok şükür bu arada ama ben diyorum ki takılır tamam da altınım yok diye düğüne gitmemrk çok garip geldi yoksa seven takar tabiki de:)
0 oy
(4,355 puan) tarafından
Takiyorum ben. Ama benimkiler minimalist ve şık. Oyle nal gibi seyleri sevmiyorum :))) 
(1,708 puan) tarafından
Yo benimki de nal gibi değil çok zarif ama takılınca göze çarpıyor yani ondan sorayım dedim sağ ol canim :)
0 oy
(4,257 puan) tarafından
Ne icin var bu set takilsin diye. Ben dugunde takilanlar ev aldim kiz kardesimle ortak, sonra esim yenilerini yapti. Benim setim yok ama resatli kolyem bileziklerim ve kupem var takiyorum hepsini. Esim tarafi trakyali. Butun herkes takiyo isterse 10 bilezik olsun onunu da takarlar. Kimse garipsemez. Ben abarti olmadikca (yani kuyumcu dukkani gibi olmadiktan sonra) dugundu, mevluttu oralarda takilmasini abes bulmuyorum.
(1,708 puan) tarafından
Haklısın canım teşekkür ederim
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Ne var ne yok takarım ben çok seviyorum takı takmayı evde bile takiylayim hep 
0 oy
tarafından

Çok severim takmayı ama gel gör takınca bile daralıyorum bana geliyorlar ağırlık gibi hissediyorum kıyafet altına koyup saklıyorum :D

0 oy
(12,617 puan) tarafından
hiç takmadım yeni gelinken de takmadım. gereksiz gösteriş bana göre ayrıca her kıyafete de uymaz ki
0 oy
(3,666 puan) tarafından
Düğünden düğüne takarım ☺️
0 oy
(3,610 puan) tarafından
Valla takmayı seviyorum var takiyom 
0 oy
(17,926 puan) tarafından
Altın takmayı seviyorsam takarım. Altın zaten bana göre düğünden düğüne takılır şık bir elbisenin üzerine. Düğün kimin olduğu çokta önemli değil 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 208 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 147 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (988 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 545 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,445 soru

12,272,307 cevap

37,637 kullanıcı

Kategoriler

...