0 oy
777 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,571 puan) tarafından

image

tam olarak burası aşırı derecede ağrıyor tutulmuş gibi nefesimi kesiyor ya hemen dr.a gitmeyeyim dedim aranızda bunu yaşayan var mı 

22 Cevaplar

0 oy
(265 puan) tarafından
Durup dururken mi oldu
(1,571 puan) tarafından
Ara ara oluyorduda hiç bu kadar olmadi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kıl dönmesi olabilir canım genel cerrahi bakıyor yada acile git
(1,478 puan) tarafından
Hemde fena yapar. Bende de vardı doktora gitmedim 2 yıl çektim. Ağrıdan oturamıyordum hatta
(1,571 puan) tarafından
Nasıl geçti peki
(1,478 puan) tarafından
Küçük bir operasyonla. Doktora bu neden ağrıyor diye gittim hemen orada aldı
(1,571 puan) tarafından
Anladım peki teşekkürler
tarafından
Yapar canım ben oturamiyordum yürüyemiyordum bile canım aciyordu acilde apseyi bosaltmislardi sonra ameliyat oldum
0 oy
(7,133 puan) tarafından

Görümcem de böyle olmuştu banada çok garip geldi ama kuyruğum düşmüş dedi:'(

Babası engelli oldugu için kaldırıp indiriken öyle olmuş sene ağırlık falan mı kaldırdın acaba 

(1,571 puan) tarafından
Yani kaldırdigimda oldu sürekli oğlum ayağımda sallanıyor 25 aylık o mu yapti
0 oy
(5,892 puan) tarafından
Hamilemisin hamileyken agryordu magnezyum içmiştim gecmisti
(1,571 puan) tarafından
Yok değilim
0 oy
tarafından
Eymen seni sakata çıkartacak 
(1,571 puan) tarafından
Kız zaten sallamaktan oluyor herşey biliyorum
0 oy
(9,162 puan) tarafından
Kuyruk sokumu düşmesi var muhtemelen düşmüştür 
(1,571 puan) tarafından
O nasıl oluyor ya
(9,162 puan) tarafından
Onu duzeltenler oluyor genelde ama nasıl bulursun bilmiyom:((
(1,571 puan) tarafından
Kim yaparki onu
(2,730 puan) tarafından
Doktorlar yapıyor
0 oy
(2,202 puan) tarafından
Ben gitmiştim ergenlikte teşhise ne dedi hatırlamıyorum ama oturma simidi aldırdı doktor 2 3 ay kullandım çok rahatlattı çok ileri derece ağrım oluyordu kullanana kullanana geçti gidip baktırın duruma göre simit önerir belki işe yaradı bende inşallah bir an önce geçer sizinde onun ağrısıda bi ayrı başka 
(1,571 puan) tarafından
Ah canım ah nasıl gideyim kimsem yok var ama yok 25 aylık kurtlu bebem var 2 saniye durmuyor
(2,202 puan) tarafından
Vallaha canım ihmale geleck bir durum değil yakınında medikal vs varsa oturma simidi al bari
(1,571 puan) tarafından
Bengay sürdüm şimdi korse taktım nefes aldırmıyor ya ne illet birsey
(2,202 puan) tarafından
Evet iğne batıyor gibi oluyor yatsan yatamıon otursan oturamıon korseyi yinede çok sıkma canım bu seferde sinirleri etkiler
(1,571 puan) tarafından
Tamam canim çok teşekkür ederim sağolun
0 oy
(10,043 puan) tarafından
Ay bir kaç gündür bende de oluyor oturup kalkknva uzanıp kalkınca kuyruk sokumu inanılmaz ağrıyor ve bacağıma vuruyor. Hamileyken olmuştu böyle o zaman magnezyum içmiştim geçmişti şuan hamile falan değilim 
(1,571 puan) tarafından
Mahvetti beni ya magnezyum olsa hemen icerdim
(10,043 puan) tarafından
Soda iç canım günde bir tane ama yine de bir doktora görün
(1,571 puan) tarafından
Tamam canim çok teşekkür ederim
0 oy
(347 puan) tarafından
Kıl dönmesi de olabilir benim uzun süre hafif ağrı vardı gün geçtikçe şiddetlenmeye başladı ama görünüşte bir şey yoktu en son dayanılmaz şekildeydi günlerce çektim sonunda şişlik oldu kıl dönmesiymiş
(1,571 puan) tarafından
Sola doğru ağrı geziyor sizinde mi oyleydi
(347 puan) tarafından
Tam hatırlamıyorum canım benim 4 yıl oldu ama sanki sağa doğruydu
(1,571 puan) tarafından
Anladım ya inşallah o değildir
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Ben yaşadım 19 yadinda falandım herhalde kuyruk sokumum dönmüş. Dönünce de enfeksiyon olmuştu. Oturduğum yerden kalkamazdım ağrıdan. Doktor enfeksiyon için ilaç vermişti operasyon yapmadan duzelmez demişti. Operasyon da istemedim o zamanlar. Simit oturma yastığı aldık uzun süre nereye gitsem onu götürdüm falan. Oturmama vs dikkat ettim uzun süre. Üstüne hiç ağırlık vermedim dalan zamanla düzeldi. Ama hala biraz ***** otursam ya da sert zeminde üstüne ağırlık versem ağrır.
(1,571 puan) tarafından
Gelde dinlen 25 aylık hiç durmayan sürekli ayakta sallanmak isteyen bebem var mahvoldum ya
(2,730 puan) tarafından
Dinlenmesen d3 otururken üstüne ağırlık vermeden oturman lazım o bile bayağı fark oluşturuyor
0 oy
(2,300 puan) tarafından
Sezaryen doğum mu yaptın?? Bir anda kramp mi giriyor olduğun yerde kalıyorsun yuruyemiyecek kadar hatta öyleyse geçiyor zamanla
(1,571 puan) tarafından
Sezeryan ama kramp değil ya
0 oy
(600 puan) tarafından
Arkadaşımın sisiyoddu ağrıyordu daha geçen gün ameliyat oldu . Tekrarlanıyor ama 2. Ameliyatı 
(1,571 puan) tarafından
Ne ameliyatı? Eşim az önce krem sürdü ağrıyan yer şişmiş dedi
(600 puan) tarafından
Valla cnm ayrıntılı bilmiyorum ameliyat oldu
0 oy
tarafından
Benimde ağrırdı doktora gittim hiç birşey yok dediler 3 yıldan fazla çektim ağrısını uzansam ağrıyor otursam ağrıyor ayakta dursam ağrıyor adım atamıyordum ağrıdan teyzemin kaynanasnin kardeşi bana getirin ben bakacam dedi gittim kuyruk sokumunun ucu yamulmus dedi 3 gün boyunca gittim parmağı ile ucuna masajlar yaptı ucnu düzeltti 3 günün sonunda ne ağrı kaldı ne birşey şuan sadece zayıfladığım için sert yere oturamıyorum normal kiloma gelince hiç ağrı falan olmuyor
(1,571 puan) tarafından
Doğumdan sonra kilo aldım oda etken desem ama öyle böyle ağrı değil ya
0 oy
(7,572 puan) tarafından
Benim de sezeryan doğumdan sonra oldu. Kuyruk sokumumun üzerine uzun süre orurunca uyuşukluk ile birlikte bir ağrı. Kaymış muhtemelen. Doktora gideceğim bir ara bakalım 
(1,571 puan) tarafından
Bende sezeryan oldum 25 ay oldu ama ilk defa bu kadar şiddetlendi
0 oy
(2,251 puan) tarafından
Bende kıl dönmesi var direkt kuyruk sokumunda ağrı yapar ve oturamazsın bile üstüne apse yaptığı zaman daha da kötü oluyor siz hemen gidin doktora kıl dönmesi varsa da şişme sini bekletirler sonra apseyi boşaltırlar
(1,571 puan) tarafından
Kuyruk sokumu üstünde ki kemik ağrıyor tam kuyruk sokumu değil kıl dönmesi de mi öyle
(2,251 puan) tarafından
VAlla belli olmaz o iş canım sen doktora görün
0 oy
(434 puan) tarafından
canim o bendede olmustu ne donebiliyordum ne uzanabiliyordum haataneye gittim apse olmuş hemen patlattilar sonra iyi oldum
(1,571 puan) tarafından
Hastaneye gidemem ki kimsem yok 25 aylık durmayan bebem var
0 oy
(3,356 puan) tarafından
Bu benim en büyük sorunum. Kiloluydum zayıfladım sonra çocuk salla falan derken oradaki kemik ağrısı beni öldürüyor. Ne adam gibi oturabiliyorum ne çocuk sallayabiliyorum öylece kaldı.  Doktora gittim ortopediye röntgen çekildi doktor oradaki kemik dışarı yakın olduğu için etle temas ediyor ondan falan dedi ve çaresi yok hani öyle ilaç krem vs. Sadece oturma simidi önerdi o da evde biraz fayda ediyor sürekli yanımda gezdirmiyorum.
(1,571 puan) tarafından
Kilolu değilim ama ya
0 oy
(2,090 puan) tarafından
Benimde oluyordu oturup kalkarken zorlanirdim 

Eğilip yerden bişey aldığımda dogrulamazdim 

Emar sonucu bel fıtığı çıktı malesef sende ihmal etme
(1,571 puan) tarafından
Sol kalçama vuruyor ağrı ya
0 oy
(1,624 puan) tarafından
Sezaryen sonrası oldu bende. Oğlumu ayağimda salliyordum. 7 aylık falandı kaynanamda sert zemine oturup salladım bir de üzerine oturdum hep. Uykudayken bile acıyordu. Yataktan kalkmak eziyetti benim için. Ortası boş oturma minderi aldım ona oturdum. Oğlumu da ayakta sallamayi bıraktım. Bir süre dikkat ettim ama aylarca çektim yani. Ortopediye giddim röntgen falan çekildi kırık var falan zannettim bir şey çıkmadı. Aylar sonra geçti canim
(1,571 puan) tarafından
25 aydır ayağımda sallıyorum hemde öyle böyle değil mesela bugün gece 3ten 5e kadar salladım büyük ihtimalle hep ondan
(1,624 puan) tarafından
Sallamayi acil birakmalısın canım yoksa gittikçe kötüleşiyor.
(1,571 puan) tarafından
Ama nasıl benim oğlan emzik bağımlısı gibi ayak bağımlısı sallanmak istiyor hep
(1,624 puan) tarafından
Valla ben bir süre eşime sallattirdim sonra da beşikte salladım. Canım çok siddetli bir ağrı. Hiçbir şey yapamazsan oturma minderi var ya ortası delik olan onu al. Bebeği sallarken kuyruk sokumu bir yere değmesin. Uyurken bile ben yatağa onu koydum. Belimin altına çarsaf koydum yüksekliği dengeledim ve bir süre o simitle uyudum
(1,571 puan) tarafından
Ahh canım ahh kimse anlamıyor ki ben şu saat olmuş daha sallıyorum eşek kadar bebe
0 oy
(2,223 puan) tarafından
Sezeryandan sonra ara ara beni de tutar sanki bişey kaldırmısım da yüklenmişim gibi ağrır sonra geçer, geçen aylarda da kıl dönmesi gibi oldu baya acıdı tam doktora gidecektim ertesi gün dışa attı kendiliğinden geçti şükür 
(1,571 puan) tarafından
Yani gözle görülür şişlik mi oluyor kıl dönmesinde
(2,223 puan) tarafından
İçten ele gelen bişey vardı canım ama çokta ağrı yapıyordu dedim aha kıl dönmesi oldum operasyon gerek:) ama ertesi gün baktım ki sivilce gibi oldu ve kendiliğinden dışarı attı şükür
(1,571 puan) tarafından
Ben değilde dün eşim şişlik var sertlesmis dedi
(2,223 puan) tarafından
Dıştan mı canım
(1,571 puan) tarafından
Evet ama damar şişer ya öyle diyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 102 göst.
12 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Fatma58 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,511 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 98 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Bizimkz12 (2,936 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.
3 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (2,302 puan) tarafından soruldu

405,935 soru

12,167,564 cevap

36,631 kullanıcı

...