0 oy
96 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (833 puan) tarafından
15 aylık yeni yürümeye başladı yürümeden koşuyor diğer bebeklere bakıyorum narin narin yuruyolar düzelir mi bu durum ya böyle giderse çok düşer dışarda Allah'ım diyorum kızımı sağlıkla bı buyutebilsen aşırı hareketli canı sağolsun da inşallah düzelir 

2 Cevaplar

0 oy
(2,730 puan) tarafından
Merak etme zamanla düzeliyor. Benim kızımda 10. Ayına girmeye yakın yürüdü dediğin gibi 15 aylıkken koşuyordu. Yaşıtlarına göre çok önde. Ama bu bir sorun değil. Zamanla oturur. Düşe kalka büyücekler zaten. Kim düşmeden, kim yara almadan büyüdü ki. Çok fazla tehlikeli düşüş olmadığı sürece kendi kendine kalkıyor.
(833 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim yeni başladı yürümeye 15 aylık yürüdü canım yavaş yavaş diyorum ama işine gelmiyor işine gelince çok iyi anlıyor beni
(2,730 puan) tarafından
Rahat rahat takılsın canım. Gerçekten serbest bıraktığında neler yapabileceğini görüyorsun. Oturup uzaktan izlediğinde şaşırıyorsun kızım neler yapabiliyormuş böyle diye. Buna çok kez şahit oldum
(833 puan) tarafından
Tamam canım haklısın ama peşini bıraksam muhakkak kendini yaralar kanepelerden sarkıyor kanepede öne doğru yürüyor peşinde koşmaktan helak oldum biraz rahat olsam keşke banada iyi gelecek
(2,730 puan) tarafından
Zamanla alışırsın canım.
(833 puan) tarafından
Tamam canım inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Düşmeyen çocuk mu var acaba :)  hepsi düşe kalka büyüyor:) şuan sıralamaya çalışıyor benim küçük habire düşüyor :)
(833 puan) tarafından
Yok o şekilde düşme kast ettim ah benim kızım nerelerden düştü ama dışarda daha tehlikeli geliyor bide aşırı hareketli olması beni korkutuyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 126 göst.
8 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,062 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 151 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Berfingok (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 243 göst.
6 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu

411,573 soru

12,389,895 cevap

43,729 kullanıcı

Kategoriler

...