0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (2,199 puan) tarafından

image

image

baston bebek arabası istiyorum ama bunlardan hangisi daha iyi olur birisi yatıyor galiba hangisi daha kullanışlı olur

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence 2. El Chicco al hem 0 ayarında oluyor hem uygun oluyor hemde sağlam oluyor . Konfor olarakta çocuklar için çok iyi 
(2,199 puan) tarafından
Ya aslında travel bebek arabası var bizim memnunun ondan da sadece kısa yerlere gitmek için okul market vs için . Bunlar iyi durmuyor mu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Castello marka var şuan bende gayet güzel memnunum ben 
0 oy
(4,438 puan) tarafından
Hem tam yatar hemde yatmayandan aldım. Önce yatmayan almıştım ama çok pişman olmuştum uzun süre dışarda gezemiyordum. Sonra e bebekten tam yatar baston bebek arabası aldım hem hafif hem pratik büyük rahatlık tavsiye ederim
(2,199 puan) tarafından
O zaman yatan daha iyi olacak gibi uyuyunca felan rahat ederim
(4,438 puan) tarafından
Aynen canım uykusu geldi mi diye düşünmüyorum dışarda işim varsa çıkıyoruz eğer uyuyorsa dokunmuyorum uyanana kadar geziyorum
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Ben 2. El chicco aldım. 1.5 senedir kullanıyorum. Memnunum. Uyuduğunda yatırıyorum, uyanıkken kalkık. Güneşliği de yaz aylarında kapalı filan.
(2,199 puan) tarafından
Başka bebek arabam olmasa düşünürüm ama var bir tane ben okula gitmek için yakın mesafelerde kullanmak için istiyorum aslında fazla para vermek istemiyorum o yüzden bunlar uygun da geldi biraz hani yatan mi olsa yoksa diğer küçük olan mi diye tereddüt de kaldım
(2,733 puan) tarafından
Benim söylediğimde baston zaten 750 TL'ye aldım. Bence bebek arabası yatmalı olmalı. Çocuk yolda uyursa en azından dik bir şekilde olacağına yarım yatar pozisyonda olması daha sağlıklı.
0 oy
tarafından
İkinci attığın model daha kullanışlı en azından yatma özelliği var. Dışarıda falan uyursa yatirirsin. Bende ona benzer kullanıyorum.
(2,199 puan) tarafından
Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum
0 oy
(691 puan) tarafından
Kesinlikle yatan almalısın,benimde travel bebek arabam var hafif bişey hemen kısa yerlere gitmek için baston aldım 2. El nasılsa kısa mesafe kullanırım diye yatmayan aldım ama rahatlığına alışınca bide hafif hep onu kullanmak istiyorum lakin çocuk uyuyunca tam bir eziyet oluyor,en iyisi yatar olan
0 oy
(630 puan) tarafından
Hangi yaşa aldığınıza göre değişir. Benim baston yatmıyor, sadece oturur pozisyonda ama benim için gayet iyi çünkü kızım(2 buçuk yaşında) çok çok nadir uyur. Anca böyle saatlerce, tüm gün uyanık olacak da, koşturacak vs. Ben bastonu kısa mesafe için kullandığım için gerek olmuyor. Ama uyuyan bir bebeğiniz varsa yatar pozisyon olması daha iyi olur çünkü uyku için hiç rahat değiller. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 180 göst.
0 oy
1 cevap 36 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.
9 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda01 (1,178 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 196 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (13,095 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,617 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...