0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (141 puan) tarafından
Kızlar şimdi eşim uzman alımlarına gircek kendisi yedek astsubaydı sonra geldi yaşadığımız yerde iyi bi fabrikada mekatronikçi olarak çalışmaya başladı acaba orayı bırakıp uzman olması mantıklı öı sonradan iç alımlarda astsubaylığa başvurruö diyor dışardan yaşdan dolayı artık zor gibi astsubay içerden rahat gireriz diyor bilemedim maaşları şartları şuan nasıl 

8 Cevaplar

0 oy
(11,501 puan) tarafından

Valla kuzum benim eşimde askerdi bıraktırdım zor ya dışarda bir mesleği varsa hiç yol gözleme derim görevi olduğu geceler sabaha kadar korkudan uyuyamazdim ulasamayinca deliye donerdim yalnız kalmam da cabası 

(141 puan) tarafından
Öyle mi diyorsun eşim istiyor gibide ben pek kararsı kaldım ya
(11,501 puan) tarafından
Benim eşim komando hep daglardaydi bazen 3 5 gün aç gezerdi dağda su yok üstü başı kirleniyor o orda aç benim boğazımdan bişey geçmezdi iki taraf içinde zor ve psikolojik anlamda yıpratıcı
tarafından
Ayyy bişey sorucam kaç yillikken bıraktı bende istiyorum eşimi ikna edemiyorum
(11,501 puan) tarafından
5 yılda bıraktı canım 2 yıl bekledim nişanlılık dönemini de sayarsak 2.5 yıl
(3,525 puan) tarafından
Mutluhuzurlu biz rezil olduk sen olma eşini ikna etmek için uğraşma günahına girme bizde iş bulsak bırakcaz görevler yetmio muş gibi ast üst sıkıntısı kurtlar sofrasına döndü bu meslek dili olmayanı eziyor eşim Şırnak ta görevde 1 eylülde sınavım var sadece 2 gün erken gelmesi gerekiyor yok izin mizin alamıo eşinin günahına girme derim yinede sizin kararınız
-Reklam-
0 oy
(2,668 puan) tarafından
Valla bulundugu bölüme bağlı benim eşimde uzman ama meslekci kademede iş olarak kolay ama psikolojik olarak cok zor
(141 puan) tarafından
Valla bilmiyorum da muhabere bölümünü çok istiyor bölüm olarak daha belli değil ama sorması ayıp maaşı ne kadar
tarafından
Niye kız kademe sadece araçları tamir etmiyor mu??
(2,668 puan) tarafından
Hayır her meslekden var eşim oto döşmecisi maaşda 50 lerdeydi sanırım
0 oy
(542 puan) tarafından
Ben asker olup da evli olup memnun olan pek duymadım tayini zor nöbeti zor şartları zor ast üst ilişkisi zor zor ki zor meslegi varsa bence hiç bulaşmasın tabi yinede siz bilirsiniz..
tarafından
Kesinlikle öyle bende asla memnun değilim lojmana taşındım2 ay oldu dua ediyorum tayin çıksında eşim bırakmak zorunda kalsn
0 oy
(863 puan) tarafından
Eşim astsubay ama uzmanlar bizden bin kat rahat bence uzman olsun ben uzman olsun isterdim bize hiç rahat yok 
(141 puan) tarafından
Hayırlısı bakalım ya nasibimizde ne varsa o olsun
tarafından
Neden kız eşim uzman bende üstleri daha rahat diye düşünüyorum
(863 puan) tarafından
Valla uzman çok astsubay az izne gideceğin zaman ya da acil bişey olduğu zaman uzmanlar yerine birini halledip işini görebilir ama.biz sürünüyoruz bak yilin bitmesine burda ne kaldı hala izin kullanamadik sonra bir göreve gidilecegi zaman  astsubak komutasında gidilir uzman çok olunca her seferinde uzman ekstra böyle durumlarda gitmeyebilir ama astsubay az olduğu için zırt pirt seni ararlar sonra astsubay olunca mesela güme sen gidersin en ufak hatada çünkü uzmana hesap sormazlar uzman ne yapıyorsa astsubay emri ile yapıyor ben Emir aldım diyecek ama astsubay bir durumda karar vereceği zaman ona sorarlar niye böyle yaptın diye eşine sor eminim oda öyle düşünür biz doğudayiz uzman eşleri rahat çoğusu ama ben eşimin yüzünü göremiyorum
0 oy
(863 puan) tarafından
Bence asker kadar zor çökerten bir meslek yok adamı karısını çocuğu herkesi mahvediyir
0 oy
(2,332 puan) tarafından
Ben kesinlikle tavsiye etmem. Parası iyi olsa neye yarar ailece bir arada olamıyosun, yürek sızısı bi yandan. Amaaaan değmez. 5 yiyecekmişim 3 yerim bir arada yerim ayrı gayrı durmam. Şu dünyada kaç gün ömrüm var bilmem bide eşimle çocuğum babasıyla ayrı gayrı mı geçirsin doya doya yaşamadıktan sonra. 

Ha ama mesela bir tanıdığım var havacı. O rahat bak. Gittiği yere ailesinide götürüyo, görevi olmuyo hep bir aradalar. Tehlikeli değil. O güzel 
(542 puan) tarafından
Ahh ahh o kadar doğru söyledin ki parası olsa neye yarar yillarimiz ayrı geçiyor çocuğum büyüyor zaman geçiyor babasız varken yok yani cidden zor :(
(141 puan) tarafından
Bakalım ya bölümüne göre gitsin o zaman ya
0 oy
(3,996 puan) tarafından
Astsubaylığı bırakıp uzman olmak bilemedim. Uzmanlar daha da yıpranıyor bu süreçte. Genelde Suriye Irak talar. Şu an ki çalıştığı yerde maaşı 40 bin falan varsa bu topa girdiğine değmez.
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Askerliği geçtim benim eşim polis. Düzgün işi olsa biraktirirdim. Arkadaşın eşi asker onlar da iş kurup bırakacak askerliği 
(141 puan) tarafından
Neden pekii

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 133 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 327 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Rtyww (1,501 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
5 Haziran 2024 Kültür-Sanat kategorisinde DUYGUSALL (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 177 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde herseyguzellolacak (56 puan) tarafından soruldu

408,571 soru

12,276,605 cevap

37,776 kullanıcı

Kategoriler

...