Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bebeğini 2 yaşından sonra kreşe veren anneler bakabilir misiniz
0
oy
180
göst.
13 Ağustos 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Seherkzll
(
305
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama kızım biraz yaşıtları ile vakit geçirsin istiyorum aşırı hiperaktif arkadaş canlısı şu an daha 19 aylık olacak ama 2 yaşından sonra başlatmak istiyorum evde tutamıyorum sürekli dışarı istiyor sürekli ayakta hiç oturmaz zaten sanırım günümüz bebekleri öyle biraz onun için de aktivite olur diyorum bende o süreçte çalışıp birikim yapmak istiyorum
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
+1
oy
14 Ağustos 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Çok küçük değil mi ya, ben kendini ifade edemeden kreşe verme taraftarı değilim. Neler oluyor goruyoruz( zorunluluk hariç). En iyisi oyun grupları oluyor, aileyle birlikte etkinlik falan yapıyorlar oralara götürmek.
14 Ağustos 2024
Seherkzll
(
305
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet öyle işte insan çocuğunun geleceği için bir şeyler yapmak istiyor herşey o kadar zor ki şu anda belki ilerde daha da zorlaşacak o yüzden işe girip birşeyler yapmak istedim ama bir yanım da kızın büyüdüğünde sen ona ne kadar ne yapmışsın diye bakmayacak yanında mısın diye bakacak gerçekten düşünmeden edemiyorum
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
14 Ağustos 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Yarım gün verebilirsin tabi aksine dahada iyi olur
14 Ağustos 2024
Seherkzll
(
305
puan)
tarafından
yorumlandı
Tam gün çok mu uzun gelir acaba kafam o kadar çok soruyla dolu ki
14 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Cnm bende ogretmenim kresi her zaman oneririz fakat 4 yaş öncesi tam gün onermeyiz çünkü çocuğun anne ilede vakit geçirip anne bağını sarsmamasi için
14 Ağustos 2024
Seherkzll
(
305
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet doğru diyorsunuz olduğum bölgede ne oyun grubu var ne başka bir şey o kadar araştırdım ki enerjisini atabilecegi birşeyler öğrenebilecegi bir yer ama bulamıyorum
14 Ağustos 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Servis ücretini verip başka yerde gonderebilirsin yada kendin götürüp getirebilirsin yolda oyalanmak bile çocuklar için aktivite olabiliyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ağustos 2024
Leblebi
(
5,651
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben calistigim icin 25 aylikken verdim. Bebegime iyi geldi. Bizim bulundugumuz sehirde kimsemiz yok komşu bile yok. Arkadas istiyodu iyi oldu. Sosyallesti. Biraz laftan sozden anlamaya basladi tabi bu arada buyudu bununda etkisi vardir illa ki.
14 Ağustos 2024
Seherkzll
(
305
puan)
tarafından
yorumlandı
Benimde öyle hiç kimsemiz yok bulunduğumuz yerde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ağustos 2024
Yumurtabitmis
(
1,137
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşimin tarafı bütün çocuklar 2-2 buçuk yaşında kreşe başladılar. Ama yarım gün sadece. Tüm gün için çok ufaklar henüz. Hem sıkılırlar, hem anne-babadan uzak olmaları da strese sokabilir /zorlayabilir.
14 Ağustos 2024
Seherkzll
(
305
puan)
tarafından
yorumlandı
3 yaş daha mı uygun olur tam gün için
14 Ağustos 2024
Yumurtabitmis
(
1,137
puan)
tarafından
yorumlandı
Saatlere bağlı aslında. Bizim burda 3 yaş tüm gün saatleri sabah 8 dan16.30 a kadar ama öğle arası da var, 11 den 13.30 a kadar. Öğlen eve geldikleri için çok gelmiyor tüm gün olması.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ağustos 2024
Büşraaaa
(
3,081
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben öğretmenim çalışmıyorsaniz oyun gruplarına gönderim haftada bir kaç saat oluyor. Daha çok ufak
14 Ağustos 2024
Seherkzll
(
305
puan)
tarafından
yorumlandı
Şu an çalışmıyorum ama başlamayı düşündüm 2 buçuk üç yaşına doğru. Bende o kadar korkuyorum o kadar tedirginim ki şu andan
14 Ağustos 2024
Büşraaaa
(
3,081
puan)
tarafından
yorumlandı
Açıkçası 3 yaş da tam gün kreş jcin erken üstelik çok hasta oluyorlar kreşin ilk yılı o yüzden bir bakici şart. Eğer güvendiğiniz biri varsa çevrenizde bakacak gün bakici yarim gün okul 3 yaş için daha iyi olur
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ağustos 2024
Senem__
(
1,156
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim oğlum 2.5 yaşında yarım.gun verelim dedik sonra kendisini tam.ifade edemiyor diye vazgeçtik o kendini anlatamadan onu başka birine veremem:(( sağ olsun babaannesi bakacak yine
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ağustos 2024
indigo
(
2,957
puan)
tarafından
cevaplandı
Ekrana maruz kalıyor mu tablet telefon TV?
14 Ağustos 2024
Seherkzll
(
305
puan)
tarafından
yorumlandı
Sorduğum soru ile ne alakası var yaptığınız yorumun anlamadım hiperaktif çocuklar ekrana mı maruz kalır?
14 Ağustos 2024
Seherkzll
(
305
puan)
tarafından
yorumlandı
Ama cevapliyim ekran açsam bile bakan dikkatini ekrana veren bir çocuk değil genelde çocuk ilahileri açarım dinlemeyi çok sever ekran da kapalı olur sadece bir dönem yemek konusunda çok zorlandık o sırada açmıştım
14 Ağustos 2024
indigo
(
2,957
puan)
tarafından
yorumlandı
Daha yorumda bulunmadım ki :)
Ekrana maruz kalanlar hiperaktif olur bu kaçınılmaz. Çünkü ekranda izlediği şeyler adrenalin bastırır sürekli çocuğa. Bağımlılık yapar. Ekran izliyorsa onu azaltın hatta sıfırlayın. Değişimi fark edersiniz.
Eğer ekran izlemezken bölyleyle enerjisi yüksek bir çocuk demek ki. Tüm gün sizden ayrı bırakmak olmaz ama yarım gün gidip sosyalleşebilir. Akran etkileşimi de çok geliştirir.
14 Ağustos 2024
Seherkzll
(
305
puan)
tarafından
yorumlandı
Ekrana şöyle maruz kaldı sadece yemek yedirirken başka türlü asla yemiyordu bende açmıştım o dönem ama yemek yedikten sonra direkt kapatirdim şu an da açmıyorum zaten istemiyorda hani bağımlı olan çocuk ister sanırım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ağustos 2024
Esma❤️Yasar
(
723
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim kızım da aynı eve sığamazdı hızlı ve aktif bir çoçuk.25 aylık kreşe başladı ona çok iyi geldi ve çok seviyordu.Şuan 5 yaşında tatildeyiz anne ne zaman gidicem diye soruyor.Çoçuğa çoçuk lazım hele sosyal bir çoçuk olunca evde inanılmaz zor.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
4
cevap
223
göst.