0 oy
180 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (305 puan) tarafından
Kızlar doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama kızım biraz yaşıtları ile vakit geçirsin istiyorum aşırı hiperaktif arkadaş canlısı şu an daha 19 aylık olacak ama 2 yaşından sonra başlatmak istiyorum evde tutamıyorum sürekli dışarı istiyor sürekli ayakta hiç oturmaz zaten sanırım günümüz bebekleri öyle biraz onun için de aktivite olur diyorum bende o süreçte çalışıp birikim yapmak istiyorum 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çok küçük değil mi ya, ben kendini ifade edemeden kreşe verme taraftarı değilim. Neler oluyor goruyoruz( zorunluluk hariç). En iyisi oyun grupları oluyor, aileyle birlikte etkinlik falan yapıyorlar oralara götürmek.
(305 puan) tarafından
Evet öyle işte insan çocuğunun geleceği için bir şeyler yapmak istiyor herşey o kadar zor ki şu anda belki ilerde daha da zorlaşacak o yüzden işe girip birşeyler yapmak istedim ama bir yanım da kızın büyüdüğünde sen ona ne kadar ne yapmışsın diye bakmayacak yanında mısın diye bakacak gerçekten düşünmeden edemiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yarım gün verebilirsin tabi aksine dahada iyi olur 
(305 puan) tarafından
Tam gün çok mu uzun gelir acaba kafam o kadar çok soruyla dolu ki
tarafından
Cnm bende ogretmenim kresi her zaman oneririz fakat 4 yaş öncesi tam gün onermeyiz çünkü çocuğun anne ilede vakit geçirip anne bağını sarsmamasi için
(305 puan) tarafından
Evet doğru diyorsunuz olduğum bölgede ne oyun grubu var ne başka bir şey o kadar araştırdım ki enerjisini atabilecegi birşeyler öğrenebilecegi bir yer ama bulamıyorum
tarafından
Servis ücretini verip başka yerde gonderebilirsin yada kendin götürüp getirebilirsin yolda oyalanmak bile çocuklar için aktivite olabiliyor
0 oy
(5,651 puan) tarafından
Ben calistigim icin 25 aylikken verdim. Bebegime iyi geldi. Bizim bulundugumuz sehirde kimsemiz yok komşu bile yok. Arkadas istiyodu iyi oldu. Sosyallesti. Biraz laftan sozden anlamaya basladi tabi bu arada buyudu bununda etkisi vardir illa ki.
(305 puan) tarafından
Benimde öyle hiç kimsemiz yok bulunduğumuz yerde
0 oy
(1,137 puan) tarafından
Eşimin tarafı bütün çocuklar 2-2 buçuk yaşında kreşe başladılar. Ama yarım gün sadece. Tüm gün için çok ufaklar henüz. Hem sıkılırlar, hem anne-babadan uzak olmaları da strese sokabilir /zorlayabilir. 
(305 puan) tarafından
3 yaş daha mı uygun olur tam gün için
(1,137 puan) tarafından
Saatlere bağlı aslında. Bizim burda 3 yaş tüm gün saatleri sabah 8 dan16.30 a kadar ama öğle arası da var, 11 den 13.30 a kadar. Öğlen eve geldikleri için çok gelmiyor tüm gün olması.
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Ben öğretmenim çalışmıyorsaniz oyun gruplarına gönderim haftada bir kaç saat oluyor. Daha çok ufak
(305 puan) tarafından
Şu an çalışmıyorum ama başlamayı düşündüm 2 buçuk üç yaşına doğru. Bende o kadar korkuyorum o kadar tedirginim ki şu andan
(3,081 puan) tarafından
Açıkçası 3 yaş da tam gün kreş jcin erken üstelik çok hasta oluyorlar kreşin ilk yılı o yüzden bir bakici şart. Eğer güvendiğiniz biri varsa çevrenizde bakacak gün bakici yarim gün okul 3 yaş için daha iyi olur
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Benim oğlum 2.5 yaşında yarım.gun verelim dedik sonra kendisini tam.ifade edemiyor diye vazgeçtik o kendini anlatamadan onu başka birine veremem:(( sağ olsun babaannesi bakacak yine
0 oy
(2,957 puan) tarafından
Ekrana maruz kalıyor mu tablet telefon TV? 
(305 puan) tarafından
Sorduğum soru ile ne alakası var yaptığınız yorumun anlamadım hiperaktif çocuklar ekrana mı maruz kalır?
(305 puan) tarafından
Ama cevapliyim ekran açsam bile bakan dikkatini ekrana veren bir çocuk değil genelde çocuk ilahileri açarım dinlemeyi çok sever ekran da kapalı olur sadece bir dönem yemek konusunda çok zorlandık o sırada açmıştım
(2,957 puan) tarafından
Daha yorumda bulunmadım ki :)
Ekrana maruz kalanlar hiperaktif olur bu kaçınılmaz. Çünkü ekranda izlediği şeyler adrenalin bastırır sürekli çocuğa. Bağımlılık yapar. Ekran izliyorsa onu azaltın hatta sıfırlayın. Değişimi fark edersiniz.
Eğer ekran izlemezken bölyleyle enerjisi yüksek bir çocuk demek ki. Tüm gün sizden ayrı bırakmak olmaz ama yarım gün gidip sosyalleşebilir. Akran etkileşimi de çok geliştirir.
(305 puan) tarafından
Ekrana şöyle maruz kaldı sadece yemek yedirirken başka türlü asla yemiyordu bende açmıştım o dönem ama yemek yedikten sonra direkt kapatirdim şu an da açmıyorum zaten istemiyorda hani bağımlı olan çocuk ister sanırım
0 oy
(723 puan) tarafından
Benim kızım da aynı eve sığamazdı hızlı ve aktif bir çoçuk.25 aylık kreşe başladı ona çok iyi geldi ve çok seviyordu.Şuan 5 yaşında tatildeyiz anne ne zaman gidicem diye soruyor.Çoçuğa çoçuk lazım hele sosyal bir çoçuk olunca evde inanılmaz zor.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 223 göst.
15 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 764 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,041 göst.
26 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Enes2020 (4,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.