0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
Oğlum yeni insanların olduğu ortama girdiğinde çok fazla utanıyor çekiniyor benmle bile konsrken çok sessiz konuşuyor ya da işaret ediyor. Aynı ortamda dedesi olduğu halde ona bile gitmiyor. Niye böyle yapiysn dediğimde utanıyorum diyo. Ama çok fazla içine kapanıyor. Parkta bu şekilde degl çocuklarla arkadslk kuruyor konuşuyor ama başka insanlardan çok çekiniyor. Sizinde böyle mi ya da nasıl bu cekingenligini yenebiliriz ?

4 Cevaplar

0 oy
(542 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım benim kızımda öyle
(64 puan) tarafından
Amin cümlemizinkini Allah bağışlasın. Eskiden bu kdar boyle değildi suan çok fazla kendini de sıkıyor acana 4 yaşta mi böyle oluyor sizinde öyleymiş
(542 puan) tarafından
Benim kızım evde öyle değil ama bir yere gittiğimizde kimseyle konuşmaz gelir benim kulağıma fısıldar ve ağustos 19 da 4 yaş olacak
Evde de asla susmaz konuşur güler. benim kızın yapısı öyle canım. Buyuk kızım öyle değil
(64 puan) tarafından
Benmkide evde öyle degl disarda başka insanların yanında öyle laf atıyolr asla cevap vermiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anasinifina falan mı verseniz acaba ya da kreşe açılsın orda.
(64 puan) tarafından
Evet anasinifina vericem ama benmde yapabilcegim bir şey var mı acaba desteklemek acisindn orda da sorun yasiycgni sanmyrm cnku arkds olunca hemen alisiyo çok fazla ceknmyo büyüklerden cekiniyor
0 oy
(10,130 puan) tarafından
Benim kızımda 8 buçuk yaşında utangaç ne yaparsan yap kişiliğini karakterini değiştiremezsin

Ben psikologa bile götürdüm pskolok bana karakterini değiştiremezsin dedi 
(64 puan) tarafından
Peki utangacligini biraz olsn yenmesi için hiç fikir vermedi mi yani sonuçta cocukta kendini çok sıkıyor
(10,130 puan) tarafından
Hayır sadece üstüne gitmeyin sıkmayın dedi
Benim kızımda arkadaş ortaminda konuşkan oynar utanmaz ama bir oratama girince utangcligi tutuyo
(64 puan) tarafından
Üstüne gitmyrm hiç ama öyle kendini sıktığını görünce de üzülüyrm
0 oy
(33 puan) tarafından
Benim oğlum da aynı öyle idi o yaşta kreşe gönderdin iki sene gitti tabi ilk başlar zorlu geçti ama alisinca bu utangaçlık meselesi kayboldu artık kendi her ortamda rahat dile getiriyor bu sene birinci sınıf olacak bakalm
(64 puan) tarafından
Maşallah. İnşallah bizimkide düzelir. Onun kendini sıktığını görünce bende uzuluyrm
(33 puan) tarafından
Düzelir düzelir Allah'ın izniyle yani hem onlar içinde iyi oluyor tek cocuktu evde hep yalniz oynardı bı çocukla oyun oynamayı bilmezdi yani en çok sosyalleşmesi için gönderdim iki yıl çok faydasını gördüm
(64 puan) tarafından
Benmde tek cocuk sürekli arkdslaryla oynuyo ama okul başka tabi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 53 göst.
0 oy
4 cevap 189 göst.
0 oy
15 cevap 557 göst.
28 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 329 göst.