Kizlar eşim çok zayıfladı ya ona kızgın olsam da üzülüyorum. Nasıl kilo aldırabilirim bebeğime kilo aldırdım şimdi kocam.cikti başıma görenler diyor nekadar zayıflamışsın esin ela evde yemek yapmıyor mu diyorlar..
Benimkide 65 kiloydu nisanliyken 73 oldu suan 80 ve bende onu zayiflatmaya çalışıyorum yahu benle beraber oda alıyo kiloları ama yemeklerimi istahla yiyince dur diyemiyorum kiyamiyorum hic adam askla yiyo yemeklerimi yedikce mutlu oluyo resmen napayım
Her gün sen mi doyuruyordun kocamı diye soraydın ya o kisilere benim kaynanada ayni biz onq gittigimizde esime sorar yemek getirimmi diye esim ac degilim yeni yedim der benim kaynanada laftan anlamaz dioki esra bisey yapmiyormu niye zayifladin diyo bende dedimki hergun sen hazirliyon galiba sofrayi yiyip yemedigini biliyon diyom susmuyor ama sonucta altta kalmiyorum
Aksam cay çekirdek keyfisi yapiyorduk yanına cerez getirdim oda bitti ıslak kek getirdim esim diyo ki sonra ben niye zayiflayamiyorum karım bana boyle bakarsa tabi zayiflayamam diyo ard arda yedir boş biraa agzni
413,477 soru
12,447,920 cevap
46,211 kullanıcı