0 oy
163 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (319 puan) tarafından

image

günaydın Dün sadece gözlünün altındaki kızarıklık vardı bu gece Göz kapağına ve göz kenarlarına yayılmış gözünün altındakini önce sinek sokması sandım ama gözünün kenarındakiler küçük küçük sivilce gibi ucu da siğil gibi anlayamadım dilex var evde onu sürdüm akşam da köye gideceğiz Sizce doktora götürmeli miyim geçer mi başına gelen var mı ne kullandınız

3 Cevaplar

0 oy
(839 puan) tarafından
Merhaba sıcaktan olmuş gibi duruyor. Gozuk takıyor mu oglun
(319 puan) tarafından
Yok canım takmıyor kaşına doğru çoğalınca acile gittik el ayak hastalığı olmuş
(839 puan) tarafından
Ayy çok geçmiş olsun bu aralar baya yayildi
(319 puan) tarafından
Bende ilk defa duydum el ayak hastalığı dıyo ama kabarcıkları gözünde :)
(319 puan) tarafından
Teşekkürler canım benim
-Reklam-
0 oy
(347 puan) tarafından
Kaşıntı var mı? Benim oğlumun son 2 aydır. Göz kapağında küçük bir kızarıklı beliriyor. Kaşıdıkça yayılıyor. Bazen şişiyor kıpkırmızı oluyor. Doktor alerjik dedi. Zediten damla verdi. Ama damlatamıyorum kaçıyor. Genelde hastalık öncesi kızarıyor sonra bi bakıyorum eyvah hasta
(319 puan) tarafından
Zaditenden banada verdi ama ağızdan alıyo benım oğlum gözüne damlatmıyoruz
0 oy
(649 puan) tarafından
Göz kapağının içine bakın böyle sivilce gibi bir şey var mı benim oğlumda kirpik enfeksiyonu var göz doktoruna götür onun dışında eczaneden kullandığım ilaçlar işe yaramadı
(319 puan) tarafından
Acilen gittik de el ayak hastalığı olmuş dedi
(649 puan) tarafından
Geçmiş olsun acil bazen yanıltadabiliyor oğluma mikrop kapmış dedi acil sonra çocuk ilaçlar işe yaramadı gözü şişti göz doktoruna götürdük o söyledi kronik kirpik enfeksiyonu diye sizde bekleyin tekrarlarsa gidin
(319 puan) tarafından
Öylemi çok teşekkür ederim dikkate alacağım

İlgili bir soru bulunamadı

413,242 soru

12,441,899 cevap

46,016 kullanıcı

Kategoriler

...