0 oy
69 göst.
Diğer kategorisinde (600 puan) tarafından

Bugün benim doğum günüm yaş oldu 29. Dün akşam alt komşum sürpriz yaptı bir pastayla geldi.  Eşi, eşim ben ve komşum küçük bir kutladık çay saati yaptık.  Tabi iki gün önce bomboş bir sebeple kavga ettiğim öküz eşim onlar kalktıktan sonra ne birşey dedi ne de yaptı. Özür dilemediği müddetçe konuşmayacağım. Bu defa amaan bir şey olmaz demeyeceğim, bu defa her ne olursa olsun tatsızlık olmasın demeyeceğim.  Tatsızlık olacaksa olsun, bu defa hak etmediğim onca kötü lafı hakareti yutmayacağım.  Ben babamın evinden kimsenin asık suratini kötü sözlerini duymak için gelmedim. Yeni yaşımda yeni bir bakış açısıyla devam edeceğim hayatıma. Zaten olursa olur olmazsa herkes için gidecek bir kapı var :)

3 Cevaplar

0 oy
(693 puan) tarafından
Doğum günün kutlu olsun canım benim ♥️ 

Bari özel günlerde uzmesinler bizi ya. 

Benimkide valla konusrda konuşur ağzı açılsa. Bazen diyorum anne evinde biri bişey demezdi en ufak bı lafta direkt kızardım bagirirdim şimdi öyle olmuyor üstüne hakarette hakaretttt
(600 puan) tarafından
Teşekkürler canım:) maalesef erkek kısmı odun olunca üzülmek bizim payımıza düşüyor. Ama artık umursamıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doğum günün kutlu olsun canım. 
(600 puan) tarafından
Teşekkürler canım:)
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Mutlu yillarrrrt❤️
(600 puan) tarafından
Teşekkürler:)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,006 göst.
16 Temmuz 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Kbrayalcn (465 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Bernnn (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 377 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,487 puan) tarafından soruldu
+6 oy
37 cevap 733 göst.
10 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aslıs (13,316 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,541 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...