0 oy
158 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (434 puan) tarafından
Ya kızlar günaydın iki gündür kızımı spor kompleksine götürüyorum iki farklı aktivite yarım saat içinde atıldı 4 yaşında bana bişi deyin hiç mi bişi ögrenmeyecek öğretmen sözü dinlemek diye bir şey yok varsa yoksa şımarık gına geldi artık ya yaşı mı erken acaba  ben mi boşa çabalıyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(3,632 puan) tarafından
Canım 4 yaş çokta büyük bir yaş değil. Belki de su an çevreye uyum sağlamadigi için dikkate almıyor bir şeyleri istersen biraz daha beklemelisin her çocuk aynı değil 
(434 puan) tarafından
Demek ki canım ama sinirlerim bozuluyor sabah 7 de uyandım bir heves gittim resmen bir ağlıyor salonu yıktı atıldık bildiğin havuzdan demek ki dediğin gibi
-Reklam-
0 oy
(4,855 puan) tarafından
Öncelikle çocuğunuzu şımartan kişilere dur demeniz lazım. Onlara dur demezseniz asla düzene girmez
(434 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(13,798 puan) tarafından

dediğinizi yaptırmanız lazım. sen hayır derken babası evet diyorsa ya da sen hayır dediğin şeye bir süre snra evet diyorsan çocuk bunu huy edinir ve senin fikrin değişene kadar uğraşır. bu yüzden verdiğin kararda net olacaksın, ağlasa da etse de değiştirmeyeceksin. 

bir pedagogla görüşebilirsin, fikit alırsın sana yol gösterir 
(434 puan) tarafından
Evet canım pedagogla görüşecegim yoruldum artık tükendim
0 oy
(2,907 puan) tarafından
Muhtemelen çocuğun her dediği yapılıyor, önce bunun önüne geçmeniz gerek. Sonra birinizin hayır dediği şeye diğerinizin evet demesi (bu baba olmak zorunda değil, anneanne babaanne de olur) de çocuğu şımarık ve laf dinlemez yapar. Bunlara odaklanın, çocuğunuz kıvama gelince aktivitelere daha kolay adapte olur.
(434 puan) tarafından
Haklısın canım ben tek bakıyorum babası şımartıyor gerçekten

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 364 göst.
23 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 55 göst.
+2 oy
6 cevap 63 göst.

412,046 soru

12,403,995 cevap