0 oy
153 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (762 puan) tarafından
İnşallah anlatabilirim eşimin annesiyle halası altlı üstlü oturuyolar İstanbul'danda misafirler geldi kuzeninin oğlu var eşimin küçük çok severim onu ordan buraya gelmekerini bekledim neyse kapının önünde mangal yapiyolar burdaki halası kuzeni bir tek bizi ayiriyolar eşimde mangalan değil ama gücüne gitti oda yazmış bizi cagirmiyosun falan diye sonra halası gelen misafirler bize düşman oldular 4 te aniden denize gitmiştik kuzeninin oğlunu denize niye almadiniz diye bir azar işittik okadar severim çocuğu zaten annesiz bile isteye ayırmayiz hiç birimiz sonra kızıma hediye yollamislar bende teşekkür ettim bile isteye ayirmadik daha çok gideriz denize goturcez falan dedim dünyanın tribini yedim esiminde suratına bakmiyolarmis bizdede hep gelip kalırlar yer içeriz gezeriz kimseye iyilik yaramiyo gerçekten onu bir kez daha anladım kocaman insanlar öyle içimi dökmek istedim 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fazla önemsersen sonuç böyle olur canım. Bu dünyanın yazılı olmayan kuralı. 
(762 puan) tarafından
Aynen öyle canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
İyilikten maraz doğar boşver takma
(762 puan) tarafından
Doğru diyosun canım
0 oy
(19,985 puan) tarafından
Siz halasigille dipdibe mi oturuyosunuz . Ben olsam bişey demezdim mangala cagirmadiklari zaman. Onların da aynı şekilde siz denize gidince neden goturmediniz demesi saçma. 
(762 puan) tarafından
Hayır dipdibe değiliz eşimin gücüne gitti eşimin aileside var o mangalda biz yokuz bir tek oda beni adam yerine koymuyor diyo esimin erkek kardesini bile aramış ben olsam bende demezdimde
(19,985 puan) tarafından
Hmm eşinin kardeşini arayıp sizi aramamalari çok ayıp bence de. Ben kendi aileleriyle mi yaptilar acaba demiştim. Neyse demişsiniz içinizde kalmamış en azından. Aman boşver iyi olmuş en azından neden bozuldugunuzu bilirler
0 oy
tarafından
Bazıları öyledir, ne yaparsan yap kötü olmaktan kurtulamazsın. Eşimin amcasıgil de bizi silmiş duyduğuma göre, bizimle alakalı ne olduğunu da bilmiyorum. Herhangi bi kavga atışma vs olmadı, öyle bir arada vakit de geçirmedik doğru düzgün. Ama yapan yapıyo yani çok da dert etmeye gerek yok
(762 puan) tarafından
Haklısın canım işte kayinvaldemlerw gidince onların suratsız halini gorucem illaki
tarafından
Bir gidersin surat, iki gidersin suratsa üçüncüye gitmezsin olur biter. Ayrıca oturmayı da uzun tutma gittiğnde herkes surat yapıyosa
(762 puan) tarafından
Yok kayinavaldem var mecbur gidecem canım
tarafından
Surat yapanın yanına gitme diyorum canım seni bekleyip isteyenin yanına değil

İlgili sorular

+1 oy
44 cevap 913 göst.
+2 oy
13 cevap 406 göst.
0 oy
1 cevap 110 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Tunber (296 puan) tarafından soruldu