0 oy
74 göst.
Diğer kategorisinde (2,311 puan) tarafından
Bnde üye olmak istiyorum ama nasıl yapılır mı şartları nedir kendi üyeleri çok övüyor ben buradan yapan ya da yapanlari gören bilenlerden bilgi almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz 

1 cevap

0 oy
(1,068 puan) tarafından
Ben 3 ay yaptım bu işi onermiyorm her ay 450 TL'lik alsvers yapmak zorundasın kimileri zorunluluk yok diyorlar ama malesf ki var bazen 1000 kirayida geçiyor etrgin masraf üyelik bulmak zaten zor snaa üye vercez diyorlar ama bı trlu vermiyorlar 1 tane veriyorlar o da nadiren o kişide kayıt acıyor alisvers yapmıyor 
(2,311 puan) tarafından
Hadi y arkadaşım Cok basit gibi anlattı
(1,068 puan) tarafından
Üye bulmak için derler canm benimde arkadsm anlatti kayt yaptm uyel oldum kaç kere alsvers yaptm altimdaki üyeler alışveriş yapmadığı icn hep geride kaldm cebimden durmadan para çıkacaksa ne gerek var benm acimdan kötüydu yani iyikide çıkmışım ürünler zaten pahalı satmak icn kmseyi bulamyorsun ki urunu pahali buluyorlar
(2,311 puan) tarafından
Satış yapma zorunluluğu yok kendi ihtiyaçlarını alsanda olur dedi yalan yani
(1,068 puan) tarafından
Yalan tabi oda öyle diyelimsen ihtiyac olduğu kadar alacan tmm peki her ay alacanher ay alabilecenmi canm her ay ne yapaacn cokda pahalı zaten satış yapmadan nsl para kazanacan
(2,311 puan) tarafından
Yok canm her ay alamamada eşimde pek sıcak bakmadı boş verdim
(1,068 puan) tarafından
Yani benm eşim de izin vermedi her ay sen alisvers yapacan evde stok olur anca kimse satacan pahalı ürünü dedi haklı kime dediysem parayı çok buldu almadı elmde kalanda oldu
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 175 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ayse57575 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mryftma (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 251 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy