0 oy
217 göst.
Moda kategorisinde (856 puan) tarafından
Kızlar biliyorsunuz günden güne moda değişiyor haliyle eskiden aldığımız şal ve eşarp veya en iyi marka kıyafet bile olsa bir iki kere giyiyoruz daha da modası gidiyor benim öyle kıyafetlerim var ne yapabilirim sizce. Etrafımda ihtiyaç sahibi olsa veririm o da yok.

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
2.el satış yapmak artık çok çok zor oldugu icin ihtiyaç sahiplerine veriyorum oda yoksa giysi kumbarasina atiyorum
(856 puan) tarafından
Aynen kimse almıyor ikinci el
.
-Reklam-
0 oy
(541 puan) tarafından
Bedeniniz kaç acaba 
(856 puan) tarafından
S beden bazen m de oluyor
(541 puan) tarafından
Hmm anladım
(735 puan) tarafından
Bende S bazen M giyiniyorum eğer güzel birşey varsa almak isterim
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Çok temiz ürünlerse satabilirsiniz. Biz aile içinde birbirimize veriyoruz. Bazen bu giyim kutularına da atıyorum. 
(856 puan) tarafından
Hiç giymedim takım bile var modaselvim'den aldım Çok güzeldi sadece letgo'ya koydum ama bir kişi alacağım dedi O da gelip almadı diğerlerini koymadım
(1,064 puan) tarafından
O zaman  zararına satış yapacaksınız, belki o şekilde satılır.
0 oy
(15,880 puan) tarafından
Kıyafetlerimi ayakkabilarimi falan topladım , eşim ihtiyaç sahibi birilerine verdi hepsini. Önceden s ve xs bedendi kiyafetlerim şimdi l ve xl olunca mecburen verdim. Aslında satilabilirdi ama uğraşmak istemedim. 
(856 puan) tarafından
Aynen ben de s bedenden m bedene geçtim. Hiç giymediklerim bile var ama satılmıyor bence.
(15,880 puan) tarafından
Ya satılsa geri iade gelse falan uğraşamam ben onunla. Afgan bir aile varmiş , genç kizlarinin bedenine uyuyormuş. Onlara verdik hepsini biz. Türkler genelde kullanilmiş istemiyorlar. Benimkiler de yepyeniydi. Hayrını görsün kullanan.
(856 puan) tarafından
İyi yapmışsın cnm. Bende bulsam ihtiyaç sahibi vericem
0 oy
(129 puan) tarafından
Kullanılır durumda ise yeniye yakınsa ben Facebook grubu var orda ilan açıyorum alan olursa oluyor olmayan olursa ya ihtiyaç sahibine veriyorum ya da giysi kumbarası olursa oraya bırakıyorum 
(856 puan) tarafından
Ben de giysi kumbarası aradım fakat bulunduğum bölgede hiç görmedim
(129 puan) tarafından
Temiz bir poşete koyup çöpün kenarına asmak da aynı şey aslında benim denk geldiğim kumbaraları mahvetmişler mesela saldırmışlar resmen uzuv süredir hiç oraya koymadım o yüzden
0 oy
(617 puan) tarafından
Ben genelde teyzelerimle kuzenlerimle paylasiyorum esarp ve şal da annemle paylaşırım kimse almazsa çöpe atiyorum 
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Giysi kumbaralarına atıyorum genelde bazende ihtiyaç sahibi denk gelirse ona veriyorum
0 oy
tarafından
Valla eltimle gorumcemin kızlarına teklif ediyorum onlar giyerse onlara veriyorum giymezse kumbaraya atıyorum 
0 oy
tarafından
Bizim burda ihtiyaç sahibi iki kadın var çocuklu kendimin bebeğimin onlara veriyorum 
0 oy
tarafından
Ablamla takas yapıyoruz:)

İlgili sorular

0 oy
59 cevap 833 göst.

411,907 soru

12,399,955 cevap

44,388 kullanıcı

Kategoriler

...