0 oy
422 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (349 puan) tarafından
Kizlar ben kayınpederimle beraber yaşıyorum gorumcemde geldi tatile ve kaynımin iş nedeniyle ev bulana kadar bizimle beraber yaşıyorlar ve sanki ayrilmayada hiç niyetleri yok gibi evin içinde 16 kişi yaşıyoruz ve ben bu durumdan aşırı derecede rahatsız oluyorum kaynanamada belirtim ama sen karışma diyor öğlen 3 kadar kahvaltı yerde bulaşık bitmiyor iş bitmiyor küçük bebegim var onunla uğraşıyorum gece yatağa girdiğim zaman yorgunluktan yaramıyorum.benim havlumu kullanıyorlar banyo lifimi kullanıyorlar özel hayat eşya kalmadı ve ben patlamak üzereyim sorun benden dolayı da çıksın istemiyorum çünkü eşimle çok tartışıyoruz bende bağırmak zorunda kaldığım için suçlu oluyorum bundan dolayı benim üzerime kalsın istemiyorum ama nasıl bir çözüm yolu yapabilirim akıl verin lütfen 

10 Cevaplar

+2 oy
(1,190 puan) tarafından

Bı cinnet geçir evde kır dök kocan alır mecbur çıkarır seni o evden .onlarda birşey diyemez deli gelinle aynı evde olmak istemezler :) yavrum sen iyimisin ne için sabrediyorsun onca kalabalığa .hadi desenki bize ev yapıyorlar veya ev alacaklar parasını odeyecekler falan neyse bir nebze sabrettin diyelim ama öbür türlü degermi yani sebep ne.kocan karisina çocuğuna ayrı ev acamayacaksa neden evlenmiş .hiç de akıllı uslu saygılı gelin olma asla değerin bilinmez varsın sorun senden çıksın önemli olan senin rahatin onların rahatı degil

tarafından
Çok haklısınız
-Reklam-
+1 oy
(1,121 puan) tarafından
Yaa özel eşyalarını banyoya giderken yanında al ve banyodan çıkarken de al odana getir. Hastalık var, başka şey var olur mu öyle görgüsüzlük??? 
(153 puan) tarafından
Bence de.. Anladığım kadarıyla ayrı eve çıkma imkanları yokmuş. Ben olsam dediğiniz gibi özel eşyalarımı ihtiyacım varken kullanırım sonra da odama koyarım. He odaya da çok girip çıkan varsa onların bilmediği bir yere saklarım.
(1,121 puan) tarafından
Odasının kapısını kilitlesin bence
0 oy
tarafından
Ohaa ya 16 kişi ne demek kocanda anliysli olsun yaa olurmu öyle özel hayat kalmaz kendine zmaan kalmaz hizmetleri bitmez böyle olmzki ya
tarafından
Sürekli kavga halindeyseniz o evlilik iyi dayanıyor heleki sen iyi dayanıyordu bunlara yaa
(1,190 puan) tarafından
Güzelim borcumuz var ayrı eve çıkamıyoruz diyosun neye borç yapiyorki bu adam zaten beraber yasiyosunz ev gecindiremiyor kira odemiyor .böyle durduk yere borç yapan biriyse zaten iyi duruyosun yanında .birde anlaşamıyoruz diyosun
(349 puan) tarafından
Önceden ayri evimiz var di borçtan dolayı birleştik
(1,190 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım gerçekten çok zor yanı eğer birlikte olduğunuz süreçte borçlarınızı ödüyor ve bitirecekseniz sabretmekten başka yolu yok .biseyde diyemezsin. Sen kaynana evine sonradan gitmissin düzen onlarin düzeni .tek suçlu eşin burada ailesi anlayışsız mis evet ama yaşantı şekilleri o ise bişey diyemezsin ev onların evi
(349 puan) tarafından
Yaa biz 3 senedir evin içindeyiz kaynım onlar kurban bayramindan beri bizimle
0 oy
(129 puan) tarafından
Eşiniz anlayışsız biri mi durumu anlatsan diyeceğim ama biraz da kendini akıl etmesi lazım. Nasıl bir öneride bulunur şu an bende şaşırıp kaldım ama iş eşinden bitiyor kesinlikle ilk olarak. İnşallah ayrı eve çıkarsınız. Yine de iki göz oda olsa da simdilik ayrı eve çıkalım deyin. 
(349 puan) tarafından
Bizim durumumuz yok onlarda bunu biliyor ama çıkmıyor lar
0 oy
(864 puan) tarafından
Evden Çıkma şansın yoksa özel eşyalarını topla. Kullanırken çıkar bence. Okadar kişiden hastalık da gelir 
0 oy
(2,255 puan) tarafından
Bu ne ya toplama kampı gibi.
0 oy
tarafından
Orası suriye kampı filan mı... sorun senden ciksin nolcak bak şimdi gidiyorsun mutfağa eline bıçağı alıyorsun ya defolup gidersiniz yada hepinizi keserim diye çığlık çığlığa bagiriyorsun ciddiye almazlarsa bi çığlık atıp o bıçakla üstlerine saldırıyorsun (sakın abartip bıçağı saplamaya kalkma) bak nasıl canlari tatlı gelip kaçıp gidiyorlar aa delirmiş bu bu deliyle aynu evde kalamam diye onları evden defettikten sonra açıyorsun bi çiftetelli göbek atarak kutlama yapıyorsun delirmezsen cinnetlik olmazsan hiçbir şekilde kurtulamazsin yada bosanacaksin
(349 puan) tarafından
Onlar beni çıkarır kendileri kalır öyle insanlar
tarafından
Kimse delirmiş bi insanla ayni evde kalmaz ayrıca seni çıkarsınlar daha iyi ayrı eve çıkmak zorunda kalırsınız
0 oy
(4,431 puan) tarafından
İşleri de sen sus diyen kaynanan yapsin. O kocan kendine es mi almış ailesine hizmetci mi. Cocugum durmuyo de gec kenara 
0 oy
(626 puan) tarafından
6 mi 16 mi mübarek o evin işi gücü temizliği bitermi
0 oy
(1,973 puan) tarafından
Sen kır dök diyenlere bakma bacım o zaman eşin seni kötü bilir pasifize eder suçlu olursun durumu iyice kendini acindirarak anlat olmuyorsa onlara laf sok inceden esininide manipüle edersen bı çıkış olabilir.yoksa sabretmekden başka yol yok evliliğin hepsi sevgiyle durmuyor ayakda kimisi sabır kimisi   şükür kimiisi ise imtihan sabır bacm sabr
(349 puan) tarafından
Manipüle nasıl yapicam açıklar mısın biraz canim
(1,973 puan) tarafından
Kendini haklı çıkar acindir onlari suçlu çıkarmaya bah yani  eşini  bunların burda durması şuna sebeb oldu buna sebeb oldu diyerek düzeniniz sarsıldığını inandir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 307 göst.
+1 oy
6 cevap 193 göst.
0 oy
2 cevap 127 göst.
0 oy
20 cevap 510 göst.

411,907 soru

12,399,963 cevap

44,388 kullanıcı