0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (419 puan) tarafından
Kızlar kızım sekiz senedir kolesterol tedavisi görüyor çok şükür iyi ilerliyor ama nakile ihtiyaç olabilirmiş karaciğer nakli bugün kolesterol için tekrar tahlil verdik yarın sonuç cikicak inşallah biraz daha düşmüştür dua edin nnolur 

7 Cevaplar

0 oy
(7,630 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar diliyorum    kızına 
(419 puan) tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(211 puan) tarafından
Rabbim safi ismiyle şifa versin,size bağışlasın.Allahümme amin.

Yapmamı istediğin bir şey var mı veya ihtiyacınız ?
(419 puan) tarafından
Sadece dua
0 oy
(2,259 puan) tarafından
Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız 
0 oy
tarafından
Biraz daha değil, ne kadar düşmesi gerekse o kadar düşmüştür inşaAllah. Rabbim şifa versin 
(419 puan) tarafından
Allah bin defa razı olsun
0 oy
(3,354 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah nakile gerek kalmaz
(419 puan) tarafından
Allah razı olsun dua edin n olir
0 oy
(8,883 puan) tarafından
İsallah nakle gerek kalmaz organ bağıslamak çok güzel bişey ben bagıslamak istiyom mesela bişey olursa organlarim başkasına hayat olmasını isterim 
(419 puan) tarafından
Evet rabbim inşallah evladımı o seviyeye getirmez
(8,883 puan) tarafından
Amin isallah kurtulur
0 oy
(1,161 puan) tarafından
Rabbim yardimciniz olsun inşallah. Eşimde karaciğer nakli olmuştu(ben evlenmeden önce) tahlillerinde sgpt diye bir değer yüksek çıktığında türk kahvesi içiyorum 1-2 gün. çok faydası oluyor. Kolestrol ile eş değer mi bilmiyorum ama yinede belki faydası olur diye söylemek istedim. İnşallah nakil gereği kalmaz Rabbim evladinizi size bağışlasın insallah
(419 puan) tarafından
Anlamadım özür dilerim ayrıntılı anlatirmisinz benim kızımın kolesterolleri çok yüksek tedavi görüyor çok şükür dusuo ama yinede nakile ihtiyaç olabilirmiş zirmu süreç acaba eşiniz kimden almış hastaligi neymis

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 314 göst.
0 oy
8 cevap 226 göst.
30 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ozlemiray (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 112 göst.
29 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mys-2boys2girls (3,260 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde &Alya& (496 puan) tarafından soruldu

411,465 soru

12,386,160 cevap

43,534 kullanıcı

Kategoriler

...