0 oy
650 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Geç kaldığım için çevremdekiler biraz can sıkıyor bir gün denedim cidden 10 15 dakikada götürdüm asla yapmadı altına yapıyor idrarıyla oynamaya çalışıyor mesela bezi hiç kuru kalmıyor çiş yaparken saklanmıyor hazır olduğunu gösteren maddelerde yazıyordu bunlar geç öğretenler kaç yaşında öğrettiniz 

32 Cevaplar

0 oy
(11,422 puan) tarafından
Bi gün denemekle olmuyor canım alışkanlıklar kolay bırakılır mı biraz sabret zaman ver 1 ay eminim 1 hafta da yoluna girecektir. Varsın heryere işesin öyle öyle öğrenecek 
tarafından
Haklısın canım da yanlış zamanda denedim biraz stresliydim o şekildeyken doğru olmayacaktı
-Reklam-
0 oy
(102 puan) tarafından
Her çocuğun gelişimi aynı değil ki 1 yaşında alisan da var ana sınifina kadar bezlenen de yani süreç zor ama yas kısmı hikaye bence 
tarafından
Teşekkür ederim burda gördüm gerçekten iyiki yazmışım
0 oy
(784 puan) tarafından
Canım ben de tam 3 yaşında öğrettim gerçekten çocuktan çocuğa farklılık gösteriyor 
0 oy
tarafından
Benimkide ekimde 3 yasıcak her kafadan ses cıkıyor gec kaldı diye.. bir kac kez denedim daha tam hazır degil milletide takmıom ne derse desinler herkes baş bilen kesiliyo napim ya zorlamı yavas yavas ogrenecek acelem yok saglık olsu 
tarafından
İnşallah kolaylıkla halledersin cidden hazır değilse daha çok zorluyor birde tuvalette bir süre tutmak lazımmış benimki durmuyodu lazımlık alacağım
0 oy
(652 puan) tarafından
3 yaşına 1 ay kala ogrettim malesef.  Ama 2 haftada alıştı.  Arada kaçırıyor tutamiyordu ama alışıyor . Hiç pes etme ilk 2 3 gün zor sonra rahat oluyosun
tarafından
Teşekkür ederim ben de yaz bitmeden başlamak istiyorum inşallah olur
0 oy
(1,063 puan) tarafından
3 yaşından sonra öğrendi 38 aylık felann düşün yanı
0 oy
(4,197 puan) tarafından
Aşağı yukarı aynı zamanda çocuklarımız ben 3-4 ay önce denedim aynısını yaptı şu an alıştı sayılır bence tam zamanı benim oğlum normal lazımlığa yapmadı klozet tipi olandan verdi bi yakınım onunla alıştı stiker aldım her çiş yaptığında bi tane verdim çok faydası oldu 
tarafından
Teşekkür ederim ben de stiker alayım benimki de seviyor iyi olur
0 oy
(33 puan) tarafından
Ay umursama etrafı bende 2 buçuk yaşında denedim olmadı sonra diğer bebeğim doğdu tekrar denedim küçüğü öğrendi büyüğünü asla yapmadı tam alıştı derken babam vefat etti 1 ay önce  pek ilgilenemedim 3 yaş 1 aylık herkez laf soyloyor bende tersliyorum 5 yaşında ogretucem sizene bezin parasinimi veriyorsunuz diyorum  kendimi nezaman toparlarsam ozaman ogretucem 
tarafından
Allah rahmet eylesin yani öyle bir zamanda bile yapmaları Allah ıslah etsin inşallah zamanla her şey oluyor zaten
(33 puan) tarafından
İnsanlar acımasız
0 oy
(18,087 puan) tarafından
32 aylık bu ay öğrettim bir hafta on günde öğrendi lazımlığa yapıyor şimdilik ve yolda kaçırmasa firemiz yok tamamladik sayılır çocuk kaç yaşında iletişimi nasıl gece yapiyor mu altına annenin sabrı hazır mı bu eğitime hepsi önemli 
0 oy
(773 puan) tarafından
Oğlum şuan 33 Aylik 3 Ay. Sonra 3 yaşında bende tuvalet eğitimi veremiyorum çok denedim ama çocuk altındaki bezi çıkartmıyor canı isterse bezi çıkartıp tuvalete cokda güzel yapıyor çıkardığım zamanlarda hiç altina kaçırma faln olmadı 2 gün önce bezsiz yattı sabah erken saatte kaldırıp çişini yaptrdim ama sonra bezimi tak diye ağlamaya başladı geri mecbur taktım çünkü çok aşırı ağladı bende o bez altından nasıl çıkacak onu merak ediyorum 
tarafından
Yaa emzik biberona alıştıkları gibi olmuş sanırım zamanla konuşa konuşa alışır inşallah son kalan bezleri gösterip bunlar bitince başka bez kalmıyor falan diyenleri gördüm işe yarar mı bilmiyorum
(773 puan) tarafından
Onuda yaptım babam alsın parası var diyor marketleri beraber gezdik bak bez yok dedim çıkar artık dedim tamm dedi eve geldik anne senin büyük bezin vardı onu takalım dedi ben şok ne diyim şimdi bu çocuğa benim bezimde ped
0 oy
(87 puan) tarafından
Yani neden önceden tuvalete goturmediniz ki çocuklar büyüdükçe inatçı olabiliyorlar ve sen biraz sabırlı olmalısın hemen ümidini kesme 
0 oy
(14,482 puan) tarafından
İkisi de tam 3 yaşında bıraktı bezi.

Geç derken kaç yaşında 
tarafından
Benimki de 3 olacak az kaldı o kadar kafaya takmışım ki yaşını yazmak istememiştim yine de güzel anneler güzel örnek verdiler❤️
(14,482 puan) tarafından
Tovbeeee kız 3e az kaldı diyosun geç kaldım diyosun anam geç falan değil normal

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 178 göst.
0 oy
1 cevap 96 göst.
0 oy
9 cevap 439 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde 00Melikeee (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 160 göst.