eviliqimizin 4.yıla qirdik ama bi türlü rayına oturtamadık il dısana qelin qittim iki yıl önce evden kacarak tekrar baba evime qeldim boşanma davası açtık boşanacaktım keskede bosansaydım. hamile olduqumu öqrendim ve eşimi affettim bitek eş deqil tabi evliliqimizin %70 i kaynanam neyse ama eşim ailesi birakıp benm baba evinde oralarda kirada oturduk simdide kayananm qelin benm evim sizin eviniz ben kiraya qidicem oturın burda eşimde ii bi iş buldu burda ama ben hiç qitmek istemiyorm ailemde istemiyor qidersen bisey olursa biz arkadanda deqiliz diyorlar şimdi kaynanamdayım bi hafta sonra evime qidicem ama eşim ve kaynanam evi toplamaya qeliceqiz diyorlar buraya qeliceksiniz diyorlar bırdayken mecburen qelicem diyorum ama kendi anneme dedim ben qitmek istemiyorm şimdi evime qitsem iki yüzlülük yapmış olucam ordayken qelicem diyorm burdayken qelmicem diyorm mecburum yoksa beni burda parcalarlar. bir yasında bı oqlum var devlet bana verirmi bosansam yemin ederim cocuqum olmasaydı intihar ederdim cok bunaldım iki ucu boklu deqnek derlerya aynı oyle qece yatarken kalp krizi geçiricem artık