0 oy
78 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (32 puan) tarafından
Kızlar doğum yapalı 3 ay oldu Bir haftadır diyet yapıyorum diyetten kastım sağlıklı beslenmek yani sabah yumurtamı zeytinimi peynirimi domatesimi salatalığımı yiyorum saat 12 gibi akşam da yemekte ne varsa onu yiyorum ama şu şekilde makarna pilav tarzı varsa diğer yemekten yiyorum yani örneğin çorba yoğurt gibi ya da bir tabak sebze yemeği yoğurt gibi ya da bir porsiyon et haşlama gibi o şekilde besleniyorum öyle beslenmeye başladığımdan beri sütümün azaldığını hissediyorum çünkü çocuk emmeyi bıraktı gibi sanki yani emiyor ama sürekli ağzından çıkarıyor diyet yapan var mı emzirirken

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Öğünlerin sağlıklı görünüyor ama uzun süre aç kalıyorsan ara öğün yapabilirsin hurma bol bol su aşırı yemekte süt yapmıyor zaten bir de süt ilk başlar çoksa mesela sonradan bebenin ihtiyacına göre değişebiliyor
-Reklam-
0 oy
(7,405 puan) tarafından
tam tersine sut artar. makarna pilav ekmek aut yapmiyorki. et tavuk balik sebzeler kuruyemisler. yumurta  saglikli yag ve proteinler aut yapar gerisi sismanlarti
0 oy
(446 puan) tarafından
Ara öğünlerde kuruyemiş süt rezene kuru dut çayı içebilirsin öğünlerin iyi görünüyor ama porsiyonunu bilemem kilo vermek için kendini aç bırakma zaten vücut süt üretirken baya bir kalori yakıyor karbonhidrata da ihtiyacın var. Bende senin gibi besleniyorum ama çeşitli ekmek sadece kahvaltıda iki üç dilim tüketiyorum başka da tüketmiyorum üç litre su içiyorum porsiyonlarımı biraz kuculttüm çünkü bebeğin büyük ek gıda da tuketiyor istersen biraz ara ver bebek 6-7 aylık olsun sütün azalsa da doğal yoğurtla dengelersin ama ben sadece ekmek şeker ve abur cuburu sıfıra indirerek doğumdan önceki kilomun bile altına düştüm 72 kiloyla gebe kaldım boyum 1.70 şuan 70 kiloyum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 59 göst.
19 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eliffffffffg (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
15 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Syma30 (25 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 156 göst.
0 oy
2 cevap 142 göst.

Kategoriler

1,450,454 soru

23,817,776 cevap

318,146 kullanıcı

...