0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (419 puan) tarafından
Kızlar yarın kızım genetik test vericek anne baba gereklimi yanında küçük bebeğim var babası götürcek bende gidimmi

9 Cevaplar

0 oy
(419 puan) tarafından
Kimse Yok mu 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim bildiğim hem anne hem babadan alınıyor 
(419 puan) tarafından
O zaman ikimizde gitcez sanırım
tarafından
Soruyu yanlış okumuşum canım kızından alınıyorsa eşin tek gidebilir bence arayıp bilgi alabilirsin aslında
(419 puan) tarafından
Kızım için gidicem ama anne baba sartmi bilmiyorum
tarafından
Sanmam canım tek kişi yeter bence
0 oy
(617 puan) tarafından
Benim oğlumdan genetik test için kan vs almışlardı. Deprem dönemiydi eşimin amcasiyla gitmiştim hastaneye.  Sağolsun ben çocukla ilgilenmiş o da kanları, idrar tahlilini vs gerekli yerlere götürmüştü.  Gitmeniz daha iyi olabilir 
(419 puan) tarafından
Yani anne baba olmasimi lazım ikimizde gidelimmi
0 oy
tarafından
Ne için yapılıyor bu canım eğer gidebiliyorsan sende git 
(419 puan) tarafından
Yüksek kolesterol karaciğer nakli olabilir dediler
0 oy
(409 puan) tarafından
Geçen kzm genetikten  kromozom analizi tahlili verdi babası ile halası götürdü, başka çocuğum var bide hamileyim diye gitmedim ama gidebilseydim kızımın yanında kendim olmak isterdim sznde imkanınz varsa szde gudin ama şart değil sz bişe yapamiyorsnz sadece kan aloyorlae
(409 puan) tarafından
Eğer sznde genetiginize bakılacaksa szdende kan alacaklar,ama sadece çocugun genetigine bakılacaksa gerek yok size
(419 puan) tarafından
Ayy ben hiç sormadım bana sadece genetikten randevu aln dedi kızım için
(409 puan) tarafından
O zaman sznde gitmeniz gerekiyor genetikten ilk randevunuz ise, çünkü dünya kadar soru soruyor genetik doktoru ve babası hepsini düzgün cewaplamayabilir.. biz ilk gittigimizde 2 saat boyunca doktorun yanındaydık hatta soy ağacımizi çizdi doktor Allah ondan razı olsun
(419 puan) tarafından
O zaman riske atmayalım benim kizm kolesterol için gidicek bende gideyim babasida
(409 puan) tarafından
Bncede canm, randevulu gidip kan vereck sandım ilk başta...ilk görüşme olduğu için sende git geçmiş olsun
0 oy
(5,326 puan) tarafından
Yok canim sadece cocuktan aliyoelar 
0 oy
tarafından
Küçükken bana ve kardeşime genetik test yapıldı annemle babamdan alınmadı sadece hastalığı netleştirmek için bizden yani hastalardan alınmıştı kan. Sizden alınmayacak ise gerek yok ama doktor anne babadan da alalım dediyse isterler sizden 
(419 puan) tarafından
Sizin hastalığınız neydi acaba genin kimden alindigimi cikio çocuğun
tarafından
Genin kimden geldiği anca anne babaya da yapılsaydi o zaman belli olurdu ama doktor ikisine de yaptırmadı sadece bizde şüphelendi o hastalık var mı yok mu diye yaptırdı. Fmf diye bir hastalık ta 7 göbeğe kadar birinden gelmiş olabilir yani Osmanlı dönemindeki dedelerden ebelerden bile birinden almış olabilirmisiz bu geni tasiya tasiya da bize kadar gelmiş olabilirmis öyle bir hastalık.
0 oy
(13,925 puan) tarafından
yeğenimden tek alındı kan. sonuca göre anne ya da babadan alırız dendi. eğer sıkıntılı bir durum olursa genetik mi mutasyon mu olduğunu anlamak için anne ve babadan kan alıyorlar. ablam vermedi mesela, bir daha çocuk yapma diye uyarıda bulundu doktor sadece 
0 oy
(417 puan) tarafından
Gerekli canım bende eşimde gitmiştik bana da eşime ayrı ayrı soru sormuştular orada bulunmanız daha iyi.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Semraa_0747 (66 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 398 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.
24 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 37 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Oziis (1,449 puan) tarafından soruldu

412,578 soru

12,421,493 cevap

45,248 kullanıcı

Kategoriler

...