0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından
Merhaba hanımlar. Normalde bir sıkıntı yoktu ama son 1 aydır çamaşırlarım ıslak nem kokusu gibi çıkıyor makinadan. Sürekli deterjan yerini veya içini siler temizlerim, kapağı açık kalır. Evde çamaşır seriyorum evin içi ıslak havludaki nem gibi kokuyor. Şimdi tekrar sirkeli su ile silip 90 derece çalıştırdım. Makinaya zarar vermeden sonuç aldığınız bir şey var mıdır?

3 Cevaplar

0 oy
(2,167 puan) tarafından
Kazan temizliği programı var mı varsa onu birde dene yada makine temizleyici kullan canım 
(165 puan) tarafından
Kazan temizleme programı yok. Makine temizleyicisi hiç aklıma gelmemişti. Onu da deniyeyim.
-Reklam-
0 oy
(2,637 puan) tarafından
Ne deneseniz deneyin o makinede başka bir sorun var tamir gerekli yani o yüzden tamircilere bir sorun derim ben 
0 oy
(1,752 puan) tarafından
İnanırmısın 2 yıllık çamaşır makinem arçeligin ürünü geçen sene mis gibi yıkıyordu bu sene bi haller oldu 3 defa servis çagırdım bişey yok diyip gittiler makineye reset attılar vs ama olmuyoooo çamaşırlarım hiç yıkanmamış gibi siyahlar tozlu ve igrenç ötesi çıkıyor sanki lagım suyuyla yıkanmış gibi çıkıyor makineden deterjan degiştirdim olmadı yumuşatıcı degiştirdim olmadı içini dışını temizlemedigim yeri kalmadı ama yok olmuyo leş gibi koku bırakıyor çamaşırlarda çamaşır yıkamaktan tiksindim
(165 puan) tarafından
İnanıyorum çünkü benimde öyleydi. Hala d temiz yıkıyor ama çıkarıp asınca kokusu sinmiş gibi. Kuruyunca Allah'tan o nem kokusu kalmıyor ama yumoşkokusu  da gelmiyor. Ama sizinki daha kötüymüş bu sizin sağlınızı bile tetikler.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 281 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde bsradgn (678 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 118 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 167 göst.
25 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
0 cevap 21 göst.